Mark Hofman
Mark Hofman iOS 26 mei 2021 1reactie

Heeft je iPhone problemen na de iOS 14.6 update? Je bent niet de enige!

Apple heeft gisteren iOS 14.6 uitgerold. Het bedrijf introduceert hiermee een aantal handige nieuwe functionaliteiten, maar lijkt ook problemen veroorzaakt te hebben. Veel mensen doen hun beklag op social media.

De nieuwe iOS-update lijkt ervoor te zorgen dat iPhone-modellen snel oververhit raken. Daarnaast zijn er ook aardig wat meldingen van mensen die problemen hebben met hun batterij.

iOS 14.6 zorgt voor iPhone-problemen

Het komt wel eens vaker voor dat er batterijproblemen zijn na een iOS-update. Toch lijkt het met iOS 14.6 om een iets serieuzer probleem te gaan. Het ziet er namelijk naar uit dat de batterij van de iPhone aanzienlijk snel leegloopt. Zelfs wanneer deze inactief is. Een vervelende bijkomstigheid is dat de batterij, ook in de standby-stand, ontzettend heet wordt. Twee problemen die impact lijken te hebben op de algehele gezondheid van de accu zelf.

Er zijn een aantal gebruikers die voornamelijk batterijproblemen melden bij het gebruik van Apple Podcasts. Apple heeft het platform in een nieuw jasje gestoken en rolt met iOS 14.6 ook de nieuwe abonnements-feature uit. Het zou dus zeker niet gek zijn als daar iets niet helemaal goed zit. Al is het wel te vroeg om die conclusie definitief te trekken.

iOS 14.6 zorgt bij aardig wat mensen dus voor problemen, maar gebruikers met een ouder model zijn juist blij met de update. Zo zien we online veel meldingen verschijnen van prestatieverbeteringen. Het lijkt er op dit moment dus op dat je met een ouder model dus prima de update kunt doorvoeren, maar dat je met een nieuwer model misschien toch beter even kunt wachten.

Nieuwe functionaliteiten

Naast de introductie van de vernieuwde Apple Podcasts-app brengt de update nog meer nieuws. Zo rolt Apple Music Lossless Audio en Dolby Atmos ondersteuning uit en zijn er een aantal handige verbeteringen.

iOS 14.6 nu beschikbaar: deze 5 functionaliteiten komen naar je iPhone

Benieuwd naar wat de update allemaal te bieden heeft? Check dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 1

leovanh
leovanh

De batterij van mijn iPhone 12 mini , loopt inderdaad sneller leeg na de update.

Ik heb ook mijn MacBook Air2 geüpdatet naar de laatste versie van MacOs. De batterij is heet en mijn MacBook start niet meer op.

Reageer op artikel:
Heeft je iPhone problemen na de iOS 14.6 update? Je bent niet de enige!
Sluiten