Mark Hofman
Mark Hofman iOS 26 mei 2021 0reacties

iOS 14.6 en iPadOS 14.6 maken Opdrachten-app een stuk sneller

Gisteren verschenen de updates voor iOS 14.6 en iPadOS 14.6. De besturingssystemen brengen veel verbeteringen, al zijn die niet allemaal benoemd in de beschrijving van de update.

Dankzij de nieuwe updates is de Opdrachten-app, zowel voor iPhone als voor iPad, een stuk sneller geworden. Het is nu in staat om honderden acties tegelijkertijd met een hogere snelheid uit te voeren.

Opdrachten-app aanzienlijk beter

Op social media doen veel gebruikers al de hele dag melding van de Opdrachten-app. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat Apple zelf niets gezegd heeft over de verbetering, maar deze dus wel degelijk is doorgevoerd. Zo meldt een consument dat er  in iOS 14.6 700 acties in 13 seconden werden uitgevoerd. Met iOS 14.5 kostte hem dat naar eigen zeggen dertig seconden.

Naast de consumenten op social media komt nu ook 9to5Mac met bevestiging van de verbetering. Het voltooien van 380 acties in iOS 14.6 nam in hun test vier seconden in beslag. Met iOS 14.5, en oudere versies van het systeem, duurde dit eerder acht seconden. Een duidelijke verbetering die volgens beta-testers ook opduikt in de huidige testversie van iOS 14.7.

Wat Apple precies gedaan heeft om de Opdrachten-app sneller te maken is op dit moment niet bekend.

iOS 14.6 zorgt voor problemen

De nieuwe iOS 14.6 update brengt een hoop verbeteringen naar je iPhone. Er worden bijvoorbeeld een aantal problemen, zoals wegvallende Bluetooth-verbindingen, aangepakt. Daarnaast zorgt het besturingssysteem voor Apple Music Lossless Audio-ondersteuning en ziet de nieuwe Apple Podcasts-app, inclusief abonnementen, het daglicht.

Helaas is het niet allemaal koek en ei. In de afgelopen 24 uur zijn er flinke problemen bovenwater gekomen. Zo melden veel gebruikers dat de batterij van hun iPhone, sinds de iOS 14.6-update, ontzettend snel leegloopt. Daarnaast ervaren veel consumenten problemen met oververhitting en lijkt de algehele gezondheid van de accu snel achteruit te gaan.

Heeft je iPhone problemen na de iOS 14.6 update? Je bent niet de enige!

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan ook zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
iOS 14.6 en iPadOS 14.6 maken Opdrachten-app een stuk sneller
Sluiten