Night
Night Mac 7 mei 2021 0reacties

Apple komt na kleurrijke iMac mogelijk ook met gekleurde MacBooks

De nieuwe kleuren van de M1 iMac blijken goed in de smaak te vallen bij consumenten. Apple zou daardoor van plan zijn om ook de volgende generatie MacBook te voorzien van kekke kleurtjes. Althans, dat zeg Apple-goeroe Jon Prosser, die dat baseert op tips van dezelfde persoon, die ook de kleuren van de nieuwe iMac juist voorspelde.

Volgens Jon Prosser is zijn bron vrij stellig: “Apple plant een kleurrijke MacBook-lancering”. Het kan dus zomaar zijn dat er al op dit moment gekleurde prototypes bij Apple op de testbank staan.

Kleurrijke MacBook

Prosser postte het bericht over de komst van de kleurrijke Apple laptops vandaag op Twitter, samen met een link naar zijn YouTube-show Front Page Tech waarin hij het nog eens uitgebreid vertelt. Maar welk model krijgt een kleurrijke make-over?

Het hele verhaal rond het bericht over de gekleurde laptops is verder nog vrij onduidelijk. Zo verwachten we eigenlijk eerder de presentatie van de 14-inch MacBook Pro. Bedoelt Prosser nu dat deze MacBook Pro voorzien zal gaan worden van een kleurtje? Of gaat Apple ons binnenkort verrassen met een comeback: een nieuwe MacBook.

Verschijningsdatum nog onduidelijk

Vooralsnog lijkt het ons onwaarschijnlijk dat een zakelijke laptop als de MacBook Pro van kleurtjes wordt voorzien. Dat zou meer iets zijn voor de ‘gewone’ MacBook, die meer is ontworpen voor thuisgebruik. Tenslotte kunnen we nog denken aan de MacBook Air, die een kleurrijke toekomst tegemoet gaat.

Als we het dan toch over kleurrijk hebben… het is niet voor het eerst, dat Apple met gekleurde laptops komt. Al in 1999 kwam Apple met de iBook G3, die verkrijgbaar was in vijf – voor die tijd uitzonderlijk – flitsende kleuren.

Meer aankondigingen en nieuws van Prosser

Wil je de hele YouTube show van Prosser, met vooruitblikken inclusief de aankondiging van de kleurrijke MacBook, zelf eens bekijken? Dat kan hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Apple komt na kleurrijke iMac mogelijk ook met gekleurde MacBooks
Sluiten