Night
Night Nieuws 11 april 2021

‘Unieke’ iPhone 11 verkocht voor extreme prijs

Een tweet van Internal Archive trok onze aandacht. Er werd vermeld dat een iPhone 11 Pro onlangs is verkocht de uitzonderlijk hoge prijs van ruim 2.268 euro. Dat is ongeveer driemaal de normale prijs dit op dit moment geldt voor dit toestel. Wat maakt deze iPhone dan zo speciaal?

Toen we de tweet van Internal Archive lazen, werd de reden voor die hoge prijs al snel duidelijk. Een drukfout op de achterkant maakte van deze ene specifieke iPhone 11 Pro min of meer een unicum. Op de achterkant van deze iPhone staat het Apple-logo namelijk niet precies in het midden.

Aangezien dat de kans dat een dergelijke fout het daglicht ziet, één op 100 miljoen of zelfs nóg minder is, blijkt dit voor verzamelaars een gewild exemplaar geworden te zijn. En dat was ook wel uit de prijs af te leiden, waarvoor deze iPhone van eigenaar wisselde: maar liefst 2700 dollar!

iPhone 11 pro met drukfout
iPhone 11 pro met drukfout
Reageer op artikel:
‘Unieke’ iPhone 11 verkocht voor extreme prijs
Sluiten