Mark Hofman
Mark Hofman Apple TV+ 28 april 2021 1reactie
Leestijd: 2 minuten

Samuel L. Jackson haalt vijf nieuwe namen binnen voor eigen serie op Apple TV+

Apple TV+ is misschien niet de meest spannende streamingdienst van de markt, maar biedt wel de beste content. Althans, dat is wat een recent onderzoek heeft uitgewezen. De verwachtingen voor de nieuwe titel van Samuel L. Jackson, The Last Days of Ptolemy Grey, liggen dus hoog.

Jackson lijkt wat betreft de voorbereiding uitstekend in te spelen op dat gegeven. De acteur haalt namelijk een aantal grote namen binnen voor zijn eigen serie op de dienst.

Apple onthult eerste veelbelovende trailer van original film The Banker

Samuel L. Jackson haalt grote namen binnen

Apple TV+ heeft vijf nieuwe namen toegevoegd aan de cast van The Last Days of Ptolemy Grey. De serie, die gemaakt wordt door niemand minder dan Samuel L. Jackson, is gebaseerd op de bestseller van schrijver Walter Mosley. De productie zal binnenkort van start gaan, maar wanneer precies is niet bekend. Hierdoor weten we dus ook niet vanaf wanneer de serie op Apple TV+ te zien is.

Wel weten we, met dank aan Variety, welke namen Samuel L. Jackson heeft binnengehaald. Zo zijn onder andere Walton Goggings en Omar Miller betrokken. De twee werkten eerder als samen voor de CBS sitcom The Unicorn. Die eerste acteur heeft overigens ook een verleden met Samuel L. Jackson met wie hij in de film The Hateful Eight speelde. Naast de twee acteurs zijn ook Marsha Stephanie Blake, Damon Gupton en Cynthia Kaye McWilliams te zien in de serie.

The Banker Apple TV+
The Banker zie je op Apple TV+. (Afbeelding: Apple)

De film lijkt op het eerste gezicht in goede handen te zijn. Iets dat schrijver Walter Mosley overigens ook vindt. De auteur heeft toestemming gegeven voor de verfilming van zijn boek en zal deze samen met Samuel L. Jackson produceren. Naast de twee heren zijn ook Ramin Bahrani, LaTanya Richardson Jackson, David Levine, Eli Selden en Diane Houslin betrokken.

De nieuwe serie op Apple TV+

The Last Days of Ptolemy Grey gaat over een 91-jarige man die te maken heeft met dementie. Zijn leven lijkt voorbij tot hij een zeer bijzonder aanbod krijgt. Grey krijgt namelijk de kans om tijdelijk zijn geheugen terug te krijgen, waardoor hij de moord van zijn neefje op kan lossen. De rol van Ptolemy Grey wordt gespeeld door Samuel L. Jackson zelf.

Apple TV+: deze topseries kun je de aankomende maanden verwachten

Benieuwd welke titels er binnenkort te zien zijn op Apple TV+? Lees dan ook zeker even het bovenstaande artikel van collega Jeroen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 1

ahenket
ahenket

Ben benieuwd. Verhaal klinkt boeiend. Maar eerlijk: die ‘namen’ zijn voor mij exact dat.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Samuel L. Jackson haalt vijf nieuwe namen binnen voor eigen serie op Apple TV+
Sluiten