Jelle van Es
Jelle van Es Apps 2 april 2021

Ook Wonderbox: The Adventure Maker op de Apple Arcade verschenen

Het is vandaag met recht een Goede Vrijdag. Althans, wanneer je een actief abonnement hebt op de Apple Arcade. Vandaag is al de game Fantasian verschenen, maar met Wonderbox: The Adventure Maker heb je nog een tweede titel te pakken.

Wonderbox: The Adventure Maker is een game die gemaakt is door AQUIRIS. Het is een Braziliaanse studio die al een aantal jaar games uitbrengt. Horizon Chase uit 2015 is daarbij de meest bekende game.

Wonderbox: The Adventure Maker op de Apple Arcade

Wonderbox: The Adventure Maker is een action-adventure game, waarbij je samen met je vrienden los kunt gaan. Daarbij heb je de mogelijkheid om je eigen avonturen op te zetten en die te delen met vrienden en familie. Op die manier is het een game die in principe oneindig speelbaar is, zolang mensen maar nieuwe content maken. Visueel is de game ook erg tof, met een beetje een Monument Valley-achtige vibe. De verschillende stukken levels worden met een isometrisch perspectief getoond. De makers van de game beschrijven de game als volgt:

Wonderbox sets players on an exciting action-adventure journey, and introduces them to an ever-expanding platform where players can make and share their own adventures with friends and family. Wonderbox taps into gamers’ creative and explorative minds, delivering an endless field for imaginative play. In the game, players traverse beautiful screen-sized dioramas, each box carefully-crafted spaces where the adventure flows. They’ll face a path full of challenges, enemies, puzzles, and platforms. The challenges, like the boxes, are limitless. Players can grab their friends, create a party and have a blast exploring together. In the Creator Mode, players will have all the tools they need to easily build their own adventures: blocks, characters, and items like swords and grappling hooks. Each comes with set behaviors and allows players to easily create game content using the same tools that the developers use themselves. See how blocks magically combine into stunning structures to build environments, give life to customized characters, hide treasures, place enemies, and design encounters. Building is made easy for players to publish and share their new adventures with friends and players around the world.

Wonderbox: The Adventure Maker
Wonderbox: The Adventure Maker

Genoeg te doen

Met de release van Wonderbox: The Adventure Maker en Fantasian is er dus voorlopig even genoeg te doen op de Apple Arcade. Wel zo fijn voor hen die een lekker lang weekend hebben.

Fantasian is vandaag op de Apple Arcade verschenen

Reageer op artikel:
Ook Wonderbox: The Adventure Maker op de Apple Arcade verschenen
Sluiten