Mark Hofman
Mark Hofman Geruchten 16 april 2021

MagSafe-hoesjes voor je iPhone 12: nieuwe collectie lekt vroegtijdig uit

Apple’s Spring Loaded evenement komt eraan. Een evenement waar het bedrijf mogelijk niet alleen nieuwe iPad-modellen laat zien, maar ook op MagSafe-gebied iets naar buiten brengt.

De afgelopen weken hebben we meerdere berichten gezien over de nieuwe MagSafe-collectie, maar vandaag lekte er voor de tweede dag op rij ook een daadwerkelijke foto uit. Krijgen mensen met een iPhone 12 meer keuze op het gebied van hoesjes?

Officieel: Apple Event op 20 april 2021 aangekondigd

Magsafe-hoesjes tijdens Spring Loaded

Het aanbod aan MagSafe-hoesjes wordt volgende week uitgebreid. Dat is het nieuws dat we de laatste dagen steeds vaker voorbij zien komen. Het zou volgens veel geruchten gaan om een lentecollectie en dat zou simpelweg betekenen dat de hoesjes in meer kleuren beschikbaar komen.

Dat gerucht werd iets geloofwaardiger toen Twitter-gebruiker Tommy Boi een foto naar buiten bracht. Op de foto waren iPhone 12-hoesjes te zien in nieuwe kleuren. Volgens de gebruiker gaat het om MagSafe-hoesjes in de kleuren Cantaloupe, Pistachio, Capri Blue en Amethyst.

De afbeelding bewijst eigenlijk nog niet zoveel, maar wordt wel geverifieerd door Majin Bu. Naast de kleuren die Tommy Boi eerder al deelde, krijgen we van deze bron nog meer te zien. Zo heeft hij het over de kleuren Sky Blue, Mustard Yellow en Red (waarschijnlijk PRODUCT RED).

Het blijft met dit soort producten altijd lastig om te bepalen welke bronnen betrouwbaar zijn en welke niet. Menig AliExpress-bedrijf werkt aan nagemaakt hoesjes, waardoor dit soort modellen ook makkelijk uit die hoek afkomstig kunnen zijn.

De tweet van Tommy Boi, met iets meer dan 200 volgers en nog geen enkele vorm van reputatie, hebben we daarom nog niet eerder gedeeld. Nu ook Majin Bu, een iets betrouwbaardere bron op dat gebied, zich ermee bemoeit wilden we het op z’n minst even met jullie delen.

Wat verwachten we van het Apple event?

Het blijft bij Apple evenement altijd gokken wat het bedrijf precies gaat laten zien. Als er één bedrijf is dat zijn aankondigingen geheim weet te houden, dan is het Apple wel. Toch is er ieder evenement wel al een aardig beeld van wat we kunnen verwachten. Iets dat ook zeker geldt voor het Spring Loaded evenement.

Apple’s Spring Loaded event: 5 dingen die we op 20 april kunnen verwachten

Benieuwd wat we volgende week dinsdag niet verwachten? Check dan ook zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
MagSafe-hoesjes voor je iPhone 12: nieuwe collectie lekt vroegtijdig uit
Sluiten