Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 26 april 2021 0reacties
Leestijd: 2 minuten

Tweede seizoen Myhtic Quest klaar voor lancering: een kijkje achter de schermen

Apple TV+ maakt zich op voor een prachtige zomer. De streamingdienst heeft een hoop nieuwe films en series op de planning staan, waarvan Mythic Quest een van de eerste grote releases is. Het tweede seizoen van de serie verschijnt op 7 mei op de streamingdienst.

Om fans alvast een beetje enthousiast te maken komt Apple TV+ met een nieuwe trailer. Ditmaal niet met beelden van de serie zelf, maar met een uniek kijkje achter de schermen.

Mythic Quest komt met quarantaine-aflevering opgenomen met iPhones

Achter de schermen bij Mythic Quest

In de featurette zien we de acteurs, schrijvers, producenten en regisseurs die vertellen over het tweede seizoen. Hierdoor krijg je niet alleen een kleine indruk van wat je te wachten staat dit seizoen, maar zie je ook wat voor invloed COVID-19 heeft gehad op de productie. Vanwege de pandemie moesten de opnames voor het tweede seizoen van Mythic Quest stilgelegd worden. Apple TV+ laat zien dat het terugkeren op de set wat uitdaging met zich meebracht en er voornamelijk geduld vereist werd van de betrokkenen. Dat dit goed is gekomen zien we volgende week vrijdag terug op de streamingdienst.

Het tweede seizoen draait wederom om het ontwikkelen van Raven’s Banquet. De populaire game krijgt een uitbreiding en het team moet ervoor zorgen dat deze de fans tevreden weet te stellen. Klinkt als een makkelijk taak, maar de studio komt erachter dat dit toch wel wat stress met zich meebrengt. Zeker wanneer dit ook nog eens met een aantal persoonlijk kwesties gecombineerd moet worden.

Wat te verwachten op Apple TV+

Volgende week gaat het tweede seizoen van Mythic Quest dus van start op Apple TV+, maar dat is zeker niet het enige dat ons te wachten staat. Zo schreef collega Jeroen afgelopen week een artikel over alles wat we komende tijd kunnen verwachten. Met de komst van het tweede seizoen van Ted Lasso, The Mosquito Coast en Central Park seizoen 2 lijkt het een mooie zomer te worden.

Apple TV+: deze topseries kun je de aankomende maanden verwachten

Benieuwd naar het handige overzicht van Jeroen? Klik dan op de bovenstaande link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.