Mark Hofman
Mark Hofman Hardware 21 april 2021 0reacties

Touch ID-toetsenborden M1 iMac ook op andere producten te gebruiken

Naast de nieuwe M1 iMac had Apple tijdens het Spring Loaded evenement nog meer aankondigingen op Mac-gebied. Zo introduceerde het maar liefst drie nieuwe toetsenborden, waardoor Touch ID opeens beschikbaar wordt voor de populaire computer.

Toch valt er ook wat tegen op dat gebied, want de nieuwe toetsenborden zijn los niet te verkrijgen. Toch lijkt de kans aanwezig te zijn dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren.

Apple’s Spring Loaded: alle aankondigingen op een rij

M1 iMac toetsenbord ook voor andere producten

De nieuwe M1 iMac kan dus met een nieuw toetsenbord besteld worden. Apple biedt de consument drie verschillende opties, waarbij twee opties voorzien zijn van een vingerafdrukscanner. Dit zorgt ervoor dat Touch ID niet alleen meer voor de iPad en iPhone, maar ook voor de nieuwe iMac beschikbaar is. Nog meer reden om voor een M1 Mac te gaan dus.

Zoals gezegd zijn de nieuwe toetsenborden niet los verkrijgbaar, maar worden ze wel ondersteund door andere M1 Macs. Wie dus een Mac mini, MacBook Pro of MacBook Air in huis heeft zou er dus wel mee aan de slag kunnen. Op dit moment zullen weinig consumenten dat doen gezien je er een hele nieuwe iMac bij moet kopen om het mogelijk te maken. Maar de kans is dus zeker groot dat de toetsenborden in verloop van tijd wel los aan te schaffen zijn.

Daarbij is de kans ook zeker aanwezig dat Apple ervoor kiest om meer toetsenborden in de toekomst te voorzien, waardoor ook mensen met een M1 Mac mini bijvoorbeeld aan de slag kunnen.

Compleet vernieuwd

De nieuwe M1 iMac werd gisteravond aangekondigd en is compleet vernieuwd. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat de computer gebruik maakt van Apple Silicon. Hierdoor is het apparaat niet alleen sneller, maar ziet hij er ook een stuk strakker uit.

iMac krijgt langverwachte upgrade: Apple Silicon, strakker ontwerp en meer

Benieuwd wat deze nieuwe iMac je allemaal te bieden heeft en hoeveel hij kost? Lees dan ook zeker even het artikel hierboven!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Touch ID-toetsenborden M1 iMac ook op andere producten te gebruiken
Sluiten