Jelle van Es
Jelle van Es Software 21 april 2021 0reacties

M1 iMac: download hier de nieuwe wallpapers voor je apparaten

Tijdens het Spring Loaded evenement heeft Apple de gloednieuwe M1 iMac laten zien. De geliefde computer heeft dus eindelijk een grote upgrade gekregen en dat betekent ook dat er weer nieuwe wallpapers voor ons klaarstaan!

Om alvast helemaal in de sfeer te komen van het nieuwe apparaat heeft Apple een aantal wallpapers vrijgegeven. Deze zijn hieronder te downloaden en kun je uiteraard instellen op je eigen iDevices.

Apple’s Spring Loaded: alle aankondigingen op een rij

M1 iMac: download hier de wallpapers

De nieuwe M1 iMac wallpapers zijn gebaseerd op de kleuren waarin het apparaat wordt uitgebracht. Je hebt dan de keuze uit geel, groen, oranje, roze, paars, blauw en het ietwat klassieke zilver. De wallpapers nemen die kleuren over, waarbij je bij sommige kleuren de keuze hebt of je een lichte of juist en donkere variant wil gebruiken.

Oranje (Afbeelding: Apple)
Lichtrood (Afbeelding: Apple)
24-inch M1 iMac wallpaper
Lichtpaars (Afbeelding: Apple)
Lichtgroen (Afbeelding: Apple)
Donkergroen (Afbeelding: Apple)
Donkergeel (Afbeelding: Apple)
Donkerblauw (Afbeelding: Apple)
24-inch M1 iMac wallpaper
Lichtblauw (Afbeelding: Apple)
Zwart (Afbeelding: Apple)

Het is natuurlijk mogelijk om de bovenstaande wallpapers straks te gebruiken op je nieuwe M1 iMac, maar je kunt ze nu dus ook alvast gebruiken. Niet alleen op je iMac, maar ook op je iPad of iPhone.

De afbeeldingen zelf in hoge kwaliteit binnenslepen? Dan is het goed om te weten dat ze via deze link te downloaden zijn.

Over het nieuwe apparaat

De nieuwe M1 iMac heeft gisteravond het daglicht gezien. De computer is voorzien van een nieuw uiterlijk en heeft op dat gebied veel weg van de iPad Air die eind vorig jaar verscheen. De computer is opvallend dun, maar beschikt nog wel over de dikke kin aan de onderkant. Verder is hij voorzien van een 24-inch 4K Retina beeldscherm met een resolutie van 4480 x 2520 en een helderheid van 500 nits.

iMac krijgt langverwachte upgrade: Apple Silicon, strakker ontwerp en meer

Onder de motorkap is de Apple Silicon te vinden, waardoor deze nieuwe computer gigantisch snel is. Benieuwd wat het verschil is met voorgaande modellen? Lees dan ons artikel over het apparaat via de bovenstaande link!

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
M1 iMac: download hier de nieuwe wallpapers voor je apparaten
Sluiten