Mark Hofman
Mark Hofman Mac 30 april 2021 0reacties

Apple duidelijk over M1 iMac: ‘niet alle kleuren beschikbaar in de winkel’

Voor de eerste keer in twintig jaar verkoopt Apple een iMac in verschillende kleuren. Het is zeker niet de meest interessante functionaliteit van de M1 iMac, maar het zorgt er in ieder geval voor dat veel mensen het apparaat aantrekkelijk vinden. Alleen heb je geen garantie dat jij je lievelingskleur ook in huis kunt halen.

Apple maakt vandaag in een persbericht bekend dat niet alle kleuren beschikbaar zullen zijn in de fysieke winkels. Wie gebruik zou willen maken van alle kleurenopties zal zijn Mac dus online moeten bestellen.

Touch ID-toetsenborden M1 iMac ook op andere producten te gebruiken

M1 iMac niet in alle kleuren in Apple Stores

Waarom Apple er voor kiest om niet alle kleurenopties in de Stores te zetten is op dit moment nog niet bekend. Wel weten we voor welke kleuren je in de winkel terecht kan:

  • Groen
  • Blauw
  • Roze
  • Zilver

Dat betekent dat je voor een M1 iMac in de volgende kleuren je bestelling online moet plaatsen:

  • Oranje
  • Geel
  • Paars
iMac Spring Loaded Apple
De nieuwe iMac (Afbeelding: Apple)

Ondanks het feit dat Apple geen reden geeft voor deze constructie, lijkt dit wel het resultaat te zijn van de kleine voorraad. Eerder deze weekt maakte het bedrijf al bekend dat het de komende maanden te maken gaat krijgen met tekorten op iPad en iMac gebied. Dat is het resultaat van de internationale chiptekort. Op deze manier zou Apple ervoor kunnen zorgen dat geïnteresseerden niet teleurgesteld kunnen worden wanneer ze hun M1 iMac willen bestellen. Wanneer jij in de winkel verliefd wordt op de gele variant, dan zou het namelijk best zonde zijn als je vervolgens te horen krijgt dat deze niet beschikbaar is.

Apple Silicon, nieuw ontwerp en meer

De nieuwe kleurenopties van de M1 iMac zijn opvallend, maar zeker niet het meest interessant. De desktop is door Apple voorzien van een hoop nieuwigheden, zoals de M1-chip. Hierdoor is de iMac niet alleen krachtiger, maar ziet hij er bijvoorbeeld ook een stuk strakker uit.

iMac krijgt langverwachte upgrade: Apple Silicon, strakker ontwerp en meer

Benieuwd naar wat de computer je te bieden heeft en hoeveel hij kost? Lees dan zeker het bovenstaande artikel even!

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Apple duidelijk over M1 iMac: ‘niet alle kleuren beschikbaar in de winkel’
Sluiten