Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Software 21 april 2021 0reacties

iPhone 12 (mini) vanaf nu in het paars: download hier de nieuwe wallpaper

Tijdens het Spring Loaded evenement introduceerde Apple opeens een nieuwe kleurenoptie voor de iPhone 12 en 12 mini. Een kleurenoptie die uiteraard ook zijn eigen achtergrond met zich meedraagt.

Spring Loaded heeft ons echte lentekriebels gegeven. We zagen veel mooie nieuwe Apple-producten voorbijkomen zoals de nieuwe iMac, AirTags en Apple TV. Al werd de show ook wel een klein beetje gestolen door de paarse variant van de iPhone 12. Iets dat maar weinig mensen echt aan zagen komen.

Apple’s Spring Loaded: alle aankondigingen op een rij

iPhone 12 (mini): download de nieuwe wallpaper

Zoals we van Apple gewend zijn betekent een nieuwe kleur meer dan alleen een buitenkantje. Apple komt natuurlijk ook met een bijpassende wallpaper die iedere iPhone-bezitter natuurlijk kunt gebruiken. Wil jij bijvoorbeeld je groene iPhone 12 of 12 mini gewoon een paarse achtergrond geven, dan is dat met al het gemakt van de wereld te doen. Zeker gezien je hem nu al kunt downloaden.

Apple iPhone 12 paars Spring Loaded iOS 14.6
De paarse iPhone 12. (Afbeelding: Apple / Screenshot)

Behalve de nieuwe kleur is er dus helemaal niets nieuws aan de paarse iPhone 12 (mini). Het toestel heeft gewoon dezelfde A14-chip, hetzelfde geheugen en ook hetzelfde scherm. De kleur is overigens alleen beschikbaar voor de iPhone 12 en de 12 mini. De Pro en Pro Max krijgen dus geen extra paarse optie erbij.

De nieuwe achtergrond is er in twee varianten: licht en donker. De lichte vind je hier en de donkere hier.

Nieuwe M1 iMac achtergronden

Naast de komst van een nieuwe kleurenvariant van de iPhone 12 (mini) ziet ook de iMac er een stuk kleurrijker uit. Het nieuwe M1-model heeft namelijk ook qua ontwerp een upgrade gekregen en is nu in maar liefst zeven verschillende kleuren beschikbaar. Deze kleurenopties komen uiteraard ook gewoon met hun eigen gekleurde achtergrond die je ook nu al kunt gebruiken.

M1 iMac: download hier de nieuwe wallpapers voor je apparaten

Benieuwd wat deze nieuwe M1 iMac op het gebied van specificaties en accessoires te bieden heeft? Lees dan ook zeker even dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
iPhone 12 (mini) vanaf nu in het paars: download hier de nieuwe wallpaper
Sluiten