Mark Hofman
Mark Hofman iPhone 19 april 2021 0reacties

Supermarkt komt met de actie van de eeuw: een gratis iPhone bij een zak appels

Anno 2021 bestellen we, mede dankzij het coronavirus, meer dan ooit tevoren. We halen op het web niet alleen meer onze nieuwste gadgets in huis, maar scoren ook regelmatig onze boodschappen. Iets dat Nick James een gratis Apple iPhone op wist te leveren.

Tegenover The Mirror doet de man uit het Verenigd Koninkrijk zijn opvallende verhaal. Gelukkig maar, want we spreken hier mogelijk over de reclameactie van de eeuw!

Google Assistant helpt je jouw verloren iPhone terug te vinden

Apple iPhone SE (2020) in een zak met boodschappen

Er zijn dagelijks talloze verhalen op het internet te lezen, maar zelden duikt de gedachte “overkwam dit mij maar” zo sterk op dan bij dit verhaal. De vijftig jarige Nick James bestelde online zijn boodschappen, maar kwam thuis met iets heel anders.

Nick James bestelde zijn boodschappen online bij Tesco Extra. Naast alle lekkernijen die hij in huis wilde halen besloot de vijftig jarige man ook om wat appels op zijn lijstje te zetten. Een beslissing die er niet alleen voor zorgde dat hij genoeg vitaminen binnenkreeg die week, maar hem ook nog eens een gratis Apple iPhone SE (2020) opleverde. Toen hij zijn boodschappen namelijk ophaalde trof hij de smartphone aan in zijn zak met boodschappen. Een verrassing waar menig mens toch zeer gelukkig van zou worden. Zo laat Nick James op Twitter weten.

James bestelt altijd zijn boodschappen bij Tesco Extra in Twickenham en kreeg bij zijn bestelling te horen dat hij dit keer een verrassing zou krijgen. “Ik hield rekening met paasei of iets in die richting”, laat hij weten tegenover The Mirror. Toen hij zijn bestelling vervolgens ophaalde kwam hij erachter dat het wel iets meer dan een ei van chocolade was. De man was opeens de eigenaar van een Apple iPhone SE (2020) en was “toch wel een beetje geschokt”.

Speciale actie

Zonder dat Nick het wist deed hij mee aan een speciale actie van Tesco Extra. Het bedrijf koos willekeurig een aantal klanten uit die een cadeau zouden krijgen wat in lijn lag met één van de boodschappen die ze gekocht hadden. Bij James werd de Apple iPhone SE (2020) dus gelinkt aan de appels. Klanten maakten overigens ook kans op een setje AirPods (bij bevroren kabeljauw?), een iPhone 12 mini (bij een kleine verpakking Cheddar) en een Galaxy S21 5G (bij chocolademelk van het merk Galaxy). Een bijzonder toffe actie als je het ons vraagt!

iPhone SE (2020) review: weinig creativiteit, wel de allerbeste deal

Benieuwd hoe goed de iPhone SE (2020) is? Lees dan zeker even de review via de bovenstaande link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Supermarkt komt met de actie van de eeuw: een gratis iPhone bij een zak appels
Sluiten