Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 15 april 2021 1reactie

Earth Day 2021: Apple TV+ gaat los met drie gloednieuwe documentaires

Earth Day 2021 staat voor de deur. Op vrijdag 16 april 2021 staat de wereld in het teken van…de wereld! Apple laat de dag niet onopgemerkt voorbijgaan en komt met drie bijpassende documentaires.

Door middel van een persbericht maakt het bedrijf bekend dat de drie Apple TV+ documentaires vanaf morgen te zien zullen zijn op de streamingdienst. Het gaat om een gloednieuwe documentaire in combinatie met nieuwe seizoenen van bestaande titels.

Jessie Henderson maakt overstap van HBO Max naar Apple TV+

Apple TV+ richt zich op Earth Day 2021

Abonnees van Apple TV+ kunnen vanaf morgen dus genieten van nieuwe content. Volledig in het teken van Earth Day 2021 worden morgen drie nieuwe natuurdocumentaires uitgebracht. Het gaat om de nieuwe documentaire The Year Earth Changed en bestaande titels Tiny World en Earth at Night In Color. Die laatste twee hebben van Apple TV+ allebei een nieuw seizoen gekregen.

Om een goed beeld te krijgen over wat Apple nu precies naar buiten brengt tijdens Earth Day 2021, zetten we de drie documentaires voor je op een rij:

#1 The Year Earth Changed

De wereld is in het afgelopen jaar ontzettend veel veranderd. Dat geldt overigens niet alleen voor ons als mensen, maar ook zeker voor dieren. Apple TV+ slaat de handen ineen met BBC Studios Natural History Unit en geeft je een uniek kijkje. Door middel van exclusieve beelden, en het commentaar van Sir David Attenborough (altijd goed), zien we hoe het afgelopen jaar positieve invloed heeft gehad op de natuur en alle dieren die erin leven.

The Year Earth Changed is vanaf vrijdag 16 april te streamen op Apple TV+.

Apple TV+ Earth Day 2021
The Year Earth Changed (Afbeelding: Apple)

#2 Tiny World

Het dierenrijk zit vol met kleine wonderen. Iets dat Apple TV+ je, samen met Plimsoll Productions, je maar al te graag laat zien. Waar de meeste documentaires zich richten op de grote dieren uit de natuur richt Tiny World zich op de bijzondere kleintjes. Met meer dan 200 verschillende diersoorten op beeld en ruim 3160 uur aan beeldmateriaal valt er op dat gebied nog genoeg te ontdekken. Het is dan ook niet zo vreemd dat Apple TV+ ervoor heeft gekozen om een tweede seizoen van de serie uit te brengen.

Tiny World seizoen 2, met het commentaar van Paul Rudd, is vanaf morgen te zien op Apple TV+.

Apple TV+ Earth Day 2021
Tiny World (Afbeelding: Apple)

#3 Earth at Night

De wereld is ontzettend mooi. Niet alleen overdag, maar ook zeker in de nacht. Daarom keert Apple TV+ terug met een tweede seizoen van de serie Earth At Night In Color. Met het commentaar van Tom Hiddleston wordt het weer genieten geblazen van zes afleveringen vol met indrukwekkende beelden. We zien de kracht van de volle maan, maken kennis met verschillende natuurwonderen en kijken met open mond naar het gedrag van dieren.

Het tweede seizoen van Earth at Night is vanaf vrijdag 16 april te zien op Apple TV+.

Meer Apple TV+

Apple TV+ heeft misschien een zware start achter de rug, maar de streamingdienst heeft steeds meer indrukwekkends te bieden. Daarom houden we je er bij One More Thing ook graag van op de hoogte.

Ben je benieuwd naar meer content over de streamingdienst? Check dan ook zeker even deze pagina!

Reacties: 1

Goderikus
Goderikus

Misschien ook die BBC documentaire streamen die alles wat Apple aan schaarse metalen wint inventariseert, en haar gehele recycling-praktijk en -claims naar de juiste proporties terugbrengt.

Reageer op artikel:
Earth Day 2021: Apple TV+ gaat los met drie gloednieuwe documentaires
Sluiten