Jelle van Es
Jelle van Es Hardware 21 april 2021 0reacties

De Apple Watch is klaar voor de lente: nieuwe collectie bandjes beschikbaar

Het weer wordt steeds mooier, het leven komt weer op gang en de lente is in aantocht. Wie zich daar volledig toe wil kleden kan op het gebied van bandjes voor de Apple Watch natuurlijk niet achterblijven. Wat dat betreft komt de nieuwe collectie bandjes net op tijd!

Tijdens het Spring Loaded evenement heeft Apple een lading aan informatie over ons heen gegoten. Daarbij zijn er ook een aantal nieuwe bandjes voor de Apple Watch aangekondigd. We hebben het overigens niet over een paar nieuwe bandjes, maar over een hele lading nieuwe modellen. Tijd om ze eens te bekijken!

Apple Watch bandjes
Een hele nieuwe collectie (Afbeelding: Apple)

Nieuwe Apple Watch bandjes

De nieuwe collectie aan Apple Watch bandjes levert ons veel keus op. Op het gebied van de solobandjes kunnen consumenten aan de slag met de nieuwe kleuren tomales-blauw, pistachegroen en cantaloupe. Uiteraard zijn dat moeilijke woorden voor de kleuren blauw, groen en roze.

Apple Watch sportbandje
Een sportbandje in de kleur cantaloupe (Afbeelding: Apple)

De geweven bandjes worden voorzien van de kleuren electric orange, pistachegroen en punchroze. Ben je meer een liefhebber van de sportbandjes, dan heb je daar de kleuren diepgroen, cantaloupe en capri-blauw.

Apple Watch bandjes
Heerlijke kleurenoptie (Afbeelding: Apple)

Bij de geweven sportbandjes van de Apple Watch zien we ook veranderingen. Met zeezoutgrijs, zonnebloemgeel, diepdonkerblauw en olijfgroen heb je daar een paar nieuwe keuzes. Ook is er daar nu een (Product)RED-optie aan toegevoegd. Vervolgens zien we bij de Nike sportbandjes ook een paar nieuwe kleuren in de vorm van Chlorine Blue/Green Glow, Hasta/Light Silver en Ironstone/Zwart.

Nike Apple Watch bandjes
De nieuwe bandjes van Nike (Afbeelding: Apple)

De leren bandjes hebben ook nieuwe kleuren in de vorm van kalkwit. De serie van een kleine Frans leerlooierij is nu voorzien van citrusroze, scharlakenrood, granaatsteenrood en duikersblauw. En tot slot zijn er twee nieuwe Milanese bandjes in de vorm van een goudkleurige en een grafietkleurige variant.

Apple Watch leren bandje
Een nieuw bandje van leer (Afbeelding: Apple)

Alle bandjes zijn via de website van Apple te verkrijgen.

Meer van Spring Loaded

Naast de nieuwe collectie Apple Watch-bandjes heeft Apple gisteravond natuurlijk nog heel veel meer laten zien. Zo werd er onder andere een nieuwe Apple TV onthuld, maar zagen we ook een gloednieuwe iMac en een nieuwe iPad Pro.

Apple’s Spring Loaded: alle aankondigingen op een rij

Benieuwd naar alle aankondigingen van gisteravond? Lees dan zeker even het artikel via de link hierboven!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
De Apple Watch is klaar voor de lente: nieuwe collectie bandjes beschikbaar
Sluiten