Jeroen Kraak
Jeroen Kraak OMT Lists 25 april 2021 0reacties
Leestijd: 3 minuten

Apple TV+: deze topseries kun je de aankomende maanden verwachten

Tijdens Apple’s Spring Loaded zag je al de eerste beelden van seizoen 2 van Ted Lasso, maar er komt nog veel meer aan voor Apple TV+. Wij zetten het voor je op een rijtje.

De trailer van seizoen 2 van Ted Lasso was een leuke verrassing tijdens Spring Loaded. Toch moeten we daar nog even op wachten, want het tweede deel komt pas vanaf juli naar Apple TV+. Nu dit weekend ook nog de eens laatste aflevering van het seizoen van For All Mankind uitkomt, kunnen we het ons voorstellen dat je in een zwart gat belandt. Gelukkig komt er een hoop nieuws aan.

The Mosquito Coast – 30 april

Apple TV+ komt nog deze maand met een nieuwe knaller. The Mosquito Coast komt naar het platform en dat belooft veel goeds. De serie is gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek van Paul Theroux en gaat over de briljante maar radicale uitvinder Allie Fox. Hij moet echter met zijn familie op de vlucht wanneer de Amerikaanse regering achter hem aanzit. Verwacht een aangrijpend avontuur met Justin Theroux in de hoofdrol.

Mythic Quest (seizoen 2) – 7 mei

Een week later is het tijd voor een andere topserie van Apple TV+ die toe is aan een tweede seizoen. We hebben het natuurlijk over Mythic Quest. Nu de quarantaine over is, kan bijna iedereen weer naar het kantoor om verder te bouwen aan een uitbreiding van de game Raven’s Banquet. Natuurlijk gaat dat allemaal niet helemaal volgens plan. Zo worstelen Ian en de recent gepromoveerde Poppy met de koers van de game. Ook privé gaat het niet met alle werknemers even lekker. Zo verliest David opnieuw een vrouw in zijn leven.

Trying (seizoen 2) – 21 mei

Ook Trying is terug voor een tweede seizoen op Apple TV+. In het eerste seizoen zagen we al hoe Nikki en Jason hun adoptieproces aan het onderzoeken waren en in seizoen 2 gaan ze daarmee verder. Ze merken dat het niet zo gemakkelijk is om een goede match met een kind te vinden. Met behulp van de excentrieke sociaal werkster Penny proberen ze er toch alles uit te halen.

Lisey’s Story – 4 juni

Deze ministerie is gebaseerd op het boek van Stephen King. Voor Apple TV+ heeft hij elke aflevering ook nog eens zelf geschreven. In deze thriller zien we dat Lisey Landon twee jaar na de dood van haar man nog steeds aan het worstelen is. Een aantal onvoorziene gebeurtenissen zorgen ervoor dat ze momenten van haar huwelijk herbeleeft, terwijl ze die eigenlijk had verdrongen.

Home Before Dark (seizoen 2) – 11 juni

Het tweede seizoen van Home Before Dark start als er een mysterieuze explosie bij een lokale boerderij is. Journalist Hilde Lisko begint een onderzoek die haar leidt naar een machtig en invloedrijk bedrijf. Kan ze het mysterie ontrafelen?

Central Park (seizoen 2) – 25 juni

Central Park was een onverwachte hit vorig jaar. De mix tussen cartoon en musical van de makers van Bob’s Burgers wisten veel kijkers te waarderen. In het tweede seizoen op Apple TV+ zien we hoe de familie Tillerman verdergaat met de bescherming van het wereldberoemde Central Park. Natuurlijk krijgt de familie ook weer te maken met Bitsy die er echt alles aandoet om het park in handen te krijgen. Verwacht net zoals het eerste seizoen een hoop hilarische en muzikale hoogtepunten met onder andere Kristen Bell, Leslie Odom Jr. en Stanley Tucci.

Ted Lasso (seizoen 2) – 23 juli

We sluiten de lijst af waarmee we ook begonnen: het tweede seizoen van Ted Lasso. Hoewel we nog niet heel veel weten over het nieuwe seizoen, weten we natuurlijk wel wat er staat te gebeuren. Het team van Ted Lasso moet er alles aan doen om weer te promoveren. In de trailer zien we dat het niet allemaal volgens plan gaat. Er zitten weer een hoop bekende gezichten in de trailer en we zien ook een nieuw personage.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Apple TV+: deze topseries kun je de aankomende maanden verwachten
Sluiten