Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 20 april 2021 0reacties

Apple TV+ komt met bijzondere thriller in twee talen

Apple TV+ heeft de serie Now and Then besteld. Deze productie wordt zowel in het Engels, als in het Spaans opgenomen.

Now and Then komt eraan op Apple TV+, meldt Deadline. De serie belooft bijzonder te worden aangezien het zowel in het Spaans en Engels is. Dat series in meerdere talen nagesynchroniseerd zijn is niet nieuw, maar het is wel bijzonder dat er al tijdens de opnames in twee talen wordt gesproken.

Apple TV+ in meerdere talen

Toch is dat niet de eerste productie die bij Apple TV+ op dezelfde manier wordt opgenomen. Dit was eerder het geval voor de komedieserie Acapulco. Deze moet overigens nog verschijnen op de streamingdienst.

Dat dit mogelijk is voor de Apple TV+-serie komt doordat de gehele cast ook Spaanstalig is. Zij moet in de serie de verschillen tussen jongensdromen en het daadwerkelijke volwassen worden laten zien. De acteurs spelen een groep beste vrienden gedurende hun studie. Tijdens een weekend verandert alles als een van hen wordt vermoord. Twintig jaar later wordt de groep met tegenzin herenigd door een dreiging die hun perfecte leven in gevaar brengt.

Bijzondere namen voor Now and Then

Neira en Campos hebben de serie geschreven voor Apple TV+. Zij waren eerder verantwoordelijk voor de Spaanse serie Velvet die nu te zien is op Netflix. Voor de eerste twee afleveringen van Now and Then heeft het bovendien Gideon Raff gestrikt in de rol van regisseur. De Israëliër was eerder verantwoordelijk voor Homeland en The Spy. Daarnaast is hij ook betrokken bij de serie in de rol van uitvoerend producent.

Earth Day 2021: Apple TV+ gaat los met drie gloednieuwe documentaires

Nieuwe documentaires komen eraan

Vorige week was Apple TV+ vooral in het nieuws vanwege een aantal nieuwe documentaires. Het kondigde een docu over het leven en de nalatenschap van de bekende trompettist Louis Armstrong.

Naast muziek heeft de streamingdienst ook aandacht voor de natuur. Het komt met een eigen documentaire over de zee. De dienst wil de rol van walvissen nog beter in kaart brengen. Deze is vanaf 25 juni te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Apple TV+ komt met bijzondere thriller in twee talen
Sluiten