Mark Hofman
Mark Hofman Apple Inc. 14 april 2021 0reacties

Apple’s Spring Loaded: download hier de wallpapers voor al je apparaten!

Het leek er heel even op dat WWDC21 het eerste Apple Event van 2021 zou gaan worden. Gelukkig schoot Apple gisteravond de kogel door de kerk en werd het Spring Loaded evenement voor volgende week aangekondigd.

Wat het evenement ons precies zal gaan brengen weten we volgende week pas, maar traditiegetrouw kunnen we wel alvast aan de slag met de wallpapers voor het evenement.

Apple kondigt WWDC 2021 aan, is andermaal online

Apple Spring Loaded: download de wallpapers!

Zoals we inmiddels gewend zijn komt Apple ieder evenement met een gloednieuwe huisstijl. Het ontwerp van zowel de uitnodiging als het hele evenement ligt vaak in lijn met het thema van die dag. Soms verwijst het Apple-logo wat dat betreft ook naar één van de producten die aangekondigd worden. Waar het ontwerp dit keer op gebaseerd is weten we natuurlijk nog niet, maar we weten wel dat de wallpapers al binnen te halen zijn.

Apple Event April 2021 blauw 16x9
Het logo van het evenement (Afbeelding: Apple, bewerking: OMT)

Zoals je misschien al gewend bent is het mogelijk om je iPhone, Mac of iPad volledig in stijl te gebruiken. Via de onderstaande linkjes is het mogelijk om Apple’s Spring Loaded achtergronden te downloaden:

Klik op de link en haal je favoriete achtergrond lekker binnen!

Wat kunnen we verwachten?

Wat het eerste grote Apple evenement van 2021 ons precies gaat bieden, dat weten we natuurlijk volgende week pas. Later vandaag kijken we naar de berichtgevingen van de laatste tijd en publiceren we twee artikelen. In die artikelen richten we ons op welke producten we wel en welke producten we niet kunnen verwachten. Op dit moment lijkt het er in ieder geval sterk op dat we een nieuwe iPad Pro-serie en een nieuwe iPad mini te zien krijgen.

Officieel: Apple Event op 20 april 2021 aangekondigd

Uiteraard blijft het gokken en krijgen we op dinsdag 20 april dus pas een antwoord. Op die dag is het Apple Event vanaf 19:00 uur live te volgen via deze website!

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reacties 0
Reageer op artikel:
Apple’s Spring Loaded: download hier de wallpapers voor al je apparaten!
Sluiten