Night
Night Geruchten 29 april 2021 0reacties

Apple onthult per ongeluk verschijningsdatum iPad Pro, M1 iMac en Apple TV 4K

Tijdens het Spring Loaded event noemde men 30 april als datum waarop je de nieuwe iPad Pro, M1 iMac en Apple TV 4K kon bestellen. Apple gaf hierover persbericht uit. Daarin heeft het bedrijf informatie over het vooraf bestellen van de nieuwe devices. Dat bericht vermeldt echter geen specifieke verzenddatum. Of toch wel..?

Apple heeft een persbericht uitgegeven waarin de mogelijkheden voor het vooraf bestellen van de de nieuwe iPad Pro, M1 iMac en Apple TV 4K worden beschreven. De datum waarop dat mogelijk is, is 30 april. Die datum werd ook al genoemd tijdens het Spring Loaded event. Het persbericht spreekt ook van een datum waarop de bestellingen verstuurd worden. Die is echter erg vaag. Het bedrijf houdt een slag om de arm en houdt het op “de tweede helft van mei”.

Apple onthult per ongeluk verschijningsdatums in persbericht

Maar kennelijk heeft Apple het persbericht op het laatste moment aangepast en bevatte de oorspronkelijke versie wel degelijk een exacte datum.

Dat blijkt uit de metadata van het document. Naar verluidt stond er aanvankelijk iets anders in het bericht. Namelijk het volgende: “De apparaten zijn vanaf 21 mei beschikbaar in de winkel en worden over de hele wereld bezorgd”. En toevalligerwijs is dat precies de datum, die de bekende lekker John Prosser al eerder voorspelde…

Meer nieuwe producten

Naast de nieuwe iPad Pro, M1 iMac en Apple TV 4K kondigde Apple nog een aantal nieuwe producten aan tijden Spring Loaded. Zo kun je de iPhone 12 en 12 mini nu ook in het paars bestellen. Daarnaast werd ook de langverwachte AirTag dan eindelijk onthuld.

5 AirTag functionaliteiten die deze tracker de moeite waard maken

Naast deze fysieke producten gebruikte Apple Spring Loaded ook om diensten in het zonnetje te zetten. Zo steekt het bedrijf de Podcasts app in een nieuw jasje en werd de nieuwe trailer van Apple TV+-serie Ted Lasso getoond. Voor het complete overzicht met alle aankondigingen kun je hier terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 0

Wees de eerste die reageert.

Reageer op artikel:
Apple onthult per ongeluk verschijningsdatum iPad Pro, M1 iMac en Apple TV 4K
Sluiten