Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Nieuws 21 april 2021 1reactie

Apple introduceert nieuwe MagSafe accessoires: van hoesjes tot wallets

Apple presenteerde gisteren verschillende nieuwe producten tijdens Spring Loaded. Naast de aankondiging van nieuwe producten bracht het bedrijf ook een aantal nieuwe accessoires op de markt.

Het was een drukke bedoeling tijdens Apple’s Spring Loaded. Niet vanwege de aanwezige gasten (want die waren er natuurlijk niet), maar wel vanwege de vele nieuwe producten die Apple presenteerde. Zo zagen we onder andere de nieuwe iMac, Apple TV en AirTags voorbijkomen. Toch is er nog zoveel meer, zoals de nieuwe Magsafe-accessoires.

Apple’s Spring Loaded: alle aankondigingen op een rij

Nieuwe silicone cases voor de iPhone 12

Het is lente en daar horen natuurlijk vrolijke en pure kleuren bij. We zagen tijdens de presentatie al de paarse iPhone 12 voorbijkomen, maar daar blijft het niet bij. Ook zijn er een flink aantal nieuwe hoesjes. De silicone cases voor de iPhone 12 komen nu ook beschikbaar in de kleuren pistachegroen, cantaloupe, capri-blauw en amethist.

Deze passen prima bij de huidige kleuren, maar Apple presenteert ze nu met de paarse iPhone 12. Dat lijkt een prima combi voor een goede uitstraling.

Apple komt ook met leren accessoires

We kunnen echter nog meer verwachten dan alleen siliconen cases. Apple komt ook met een leren case in de kleur donkerviolet. Datzelfde geldt overigens ook voor de leren sleeve. Paars is dus weer helemaal in.

iPhone Wallet Apple
De nieuwe Wallet in de kleur Arizona. (Afbeelding: Apple)

De leren MagSafe-wallet krijgt eveneens een nieuwe uitvoering. Deze is overigens niet paars maar ‘gewoon’ Arizona, een kleur die wat meer tussen donkerrood en bruin ligt. Daarmee is er dus een nieuwe keus naast zadelbruin, zwart, California Poppy en Baltisch blauw.

De silicone cases kosten 55 euro en de leren variant is 10 euro duurder. De nieuwe Wallet kost 55 euro. Alle varianten zijn nu verkrijgbaar in de Apple Store.

Nog veel meer

Niet alleen de iPhone, maar ook de Apple Watch wordt voorzien van nieuwe accessoires. Benieuwd naar welke bandjes er deze lente beschikbaar zijn? Klik dan op de onderstaande link!

De Apple Watch is klaar voor de lente: nieuwe collectie bandjes beschikbaar

Over accessoires gesproken: ook de nieuwe M1 iMac wordt voorzien van een aantal nieuwe producten. Denk bijvoorbeeld aan het eerste toetsenbord met Touch ID! Benieuwd naar wat de nieuwe computer nog meer te bieden heeft? Lees dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 1

eagerb0bnerd
eagerb0bnerd

De nieuwe Wallet kost 55 euro.

Heb hem net besteld en moest 65 euro afrekenen.

Reageer op artikel:
Apple introduceert nieuwe MagSafe accessoires: van hoesjes tot wallets
Sluiten