Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Apple Inc. 20 april 2021 2reacties

Apple Event: zo kijk je vanavond live naar Spring Loaded

Vanavond is het dan eindelijk zover: het eerste Apple Event van 2021. Tijdens Spring Loaded gaat het bedrijf uit Cupertino naar alle waarschijnlijkheid meerdere nieuwe producten onthullen. Welke dat gaan zijn, is nog in nevelen gehuld. Alle reden om te gaan kijken dus. Hoe je dat doet, lees je hier.

Update: Spring Loaded is inmiddels afgelopen. Je kunt de presentatie verderop in dit artikel terugkijken. Je kunt ook via onderstaande links de belangrijkste aankondigingen op je gemak teruglezen.

Apple’s Spring Loaded: alle aankondigingen op een rij

Apple onthult nieuwe iPad Pro met M1 en indrukwekkend miniled display

Apple zoekt officieel de concurrentie met Tile en introduceert de AirTag

Apple TV krijgt langverwachte upgrade: nieuw model aangekondigd!

Ook Apple Spring Loaded is weer een corona evenement. Dat wordt dus opnieuw geen zaal vol journalisten, maar een vooraf opgenomen Apple-keynote. Dat is niet iets om rouwig om te zijn. Apple heeft inmiddels wel bewezen dat deze voorbereide shows minimaal net zo interessant zijn als de live presentaties op een podium. Misschien is een Apple Event in deze vorm zelfs wel beter.

Apple Event Spring Loaded live kijken

Om 19:00 Nederlandse tijd wordt er bij Apple op de grote play knop gedrukt. Vanaf dat moment zijn er verschillende manieren om Apple Spring Loaded live te volgen. Zo wordt het evenement live uitgezonden op de website van Apple. Ook kun je via YouTube het hele spektakel op de voet volgen. Deze video staat al klaar en hebben we ook alvast hieronder voor je in dit artikel gezet.

Naast de website en YouTube is Spring Loaded natuurlijk ook te volgen via Apple’s eigen TV App. Binnen deze app vind je een aparte sectie voor het Apple event. Vanaf hier kun je alles live volgen. Uiteraard kun je ook weer op Apple TV kijken. Let er wel op dat hier geen aparte Apple Event app meer voor is. Sinds vorige jaar is dit onderdeel van de Apple TV app.

Eindelijk de AirTags?

Hoewel het nog onbekend is wat we vanavond precies gaan zien tijden het Apple Event, zijn er al wel een hoop geruchten. Gaat Apple tijdens Spring Loaded dan eindelijk de AirTags onthullen? En krijgen we na de eerste MacBooks nu ook een iMac met de nieuwe M1 chip te zien? Het zou allemaal maar zo kunnen. Benieuwd naar onze verwachtingen? Lees dan hier verder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reacties: 2

willem-thissen
willem-thissen

Ik zie nog niks in de AppleTV app op de AppleTV staan…

laurensblom
laurensblom

Geen grotere iMac?

Reageer op artikel:
Apple Event: zo kijk je vanavond live naar Spring Loaded
Sluiten