Night
Night OMT Specials 27 maart 2021

Weekend Poll: Waar zou jij de AirTags voor willen gebruiken?

Er gaan geruchten over een lente-event dat Apple binnenkort zou organiseren. Op dat event wordt verwacht dat – naast een nieuwe iPadPro – ook de AirTags van Apple eindelijk hun opwachting gaan maken. Maar waar zou jij die Bluetooth trackers voor willen gebruiken?

De AirTags, een Tile-achtige bluetooth Tracker, waarvan de locatie heel precies kan worden weergegeven, worden al een tijdje verwacht. Volgens de laatste geruchten zouden deze dan nu toch eindelijk het daglicht gaan zien. Er wordt namelijk verwacht dat Apple deze trackers tijdens het aanstaande lente-event zal presenteren aan het publiek. Zelfs de adviesverkoopprijs van 39 dollar is al op het internet gelekt. Daarmee plaatsen de AirTags zich qua prijs tussen de trackers van Tile en Samsung. Aan de prijs zal het dus niet liggen.

Maar waar zou jij de Bluetooth tracker van Apple voor willen gebruiken? Je mag het zeggen in de weekend Poll van deze week. Je kunt uiteraard meerdere antwoorden geven.

[crowdsignal poll=10786676]

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker of VPN aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen! De Poll sluit a.s. maandag, 7.00 uur. Privacy: Deze CrowdSignal poll maakt gebruik van een cookie om ervoor te zorgen dat je maar 1x kan stemmen.

Namens het hele OMT team een fijn weekend gewenst!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend Poll: Waar zou jij de AirTags voor willen gebruiken?
Sluiten