Night
Night Nieuws 20 maart 2021

Weekend Poll: Verwacht jij een Apple event dit voorjaar?

Er gaan diverse geruchten, dat Apple dit voorjaar een event zal hosten, waarbij het bedrijf een aantal nieuwe producten zal presenteren. Maar wanneer? Jij mag het zeggen in de Weekend Poll van deze week.

De geleerden zijn het er niet over eens. Komt er deze maand nog een Apple Event of in april? Ook wat er dan precies gepresenteerd zal worden, blijft erg vaag. Het vermoeden is dat Apple deze lente komt met AirTags, iPads en heel, héél misschien zelfs updated AirPods. Andere Apple-insiders spreken dat weer tegen. Zoals altijd zullen we het pas zeker weten als het daadwerkelijk zover is.

Maar wannéér is het zover? Daar mag jij nu je onderbuikgevoel over laten spreken in de Weekend Poll van deze week. Nu is online gokken lichtelijk verboden, maar hier bij OMT mag je gewoon een gokje wagen. Je kan er toch niets mee winnen, behalve het goede gevoel, dat jij het bij het rechte eind had ?. Dus….

[crowdsignal poll=10778570]

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker of VPN aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen! De Poll sluit op maandag, 7.00 uur. Privacy: Deze CrowdSignal poll maakt gebruik van een cookie om ervoor te zorgen dat je maar 1x kan stemmen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend Poll: Verwacht jij een Apple event dit voorjaar?
Sluiten