Night
Night OMT Specials 6 maart 2021

Weekend Poll: Touchscreen Mac

Als er iets is dat door de tijden heen actueel is gebleven, is het idee van een touchscreen Mac. En hoe hard Apple de komst ervan ook ontkent, toch blijft er vanuit de Apple community een continuerende vraag naar zo’n Mac.

We leven in een tijd van vegen, tikken en ander vingerwerk op onze iPhones en iPads. Nu macOS en iOS steeds verder in elkaar overvloeien, lijkt de vraag reëel, of er toch niet ooit een Mac met touchscreen komt.

De iPhone en iPad zijn al super-krachtige minicomputers, en met de  laatste externe toetsenbord lijkt de iPad al meer op een laptop dan ooit tevoren. Met de komst van de M1 Macs, zou je denken dat een touchscreen Mac (concept Youtube filmpje) geen sinecure meer is voor het bedrijf uit Cupertino.

Toch blijft Apple steevast ontkennen ook maar iets van een plan in die richting te hebben. Tijdens een interview met software-chef Craig Federighi, een paar maanden geleden, bevestigde deze nogmaals Apple’s standpunt.

Komen we bij de vraag van deze week: Zie jij in een touchscreen Mac het beste van twee werelden, of wil je de desktop en de touchscreen devices liever gescheiden houden? Jij mag het zeggen!

[crowdsignal poll=10764898]

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker of VPN aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

 

Een fijn weekend gewenst namens het gehele OMT team!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend Poll: Touchscreen Mac
Sluiten