Privacy Case Valenta: dit zijn de winnaars van de winactie

Door: Mark Hofman - 2 reacties
Privacy Case Valenta iPhone 12 Pro
(Afbeelding: Mark Hofman / OMT)

Anderhalve week geleden maakten we op One More Thing bekend dat jullie als bezoekers kans konden maken op de Privacy Case Valenta voor je iPhone. Vandaag maken we de winnaars van die actie bekend.

Het hoesje voor je iPhone is een bijzondere, gezien deze ervoor zorgt dat het camerasysteem en de selfiecamera afgedekt worden. Je beveiligt dus niet alleen je smartphone tegen schade, maar ook je privacy. Lees ook zeker even onze review voor meer informatie.

Privacy Case Valenta: dit zijn de winnaars

Afgelopen vrijdag zouden we de winnaars al bekendmaken, maar helaas heeft deze uitslag iets vertraging opgelopen. Zoals Night in de reacties al aangaf was ik een aantal dagen ziek. Gelukkig is dat achter de rug en kan ik vandaag het goede nieuws delen dat de volgende vijf mensen een hoesje gewonnen hebben:

 • Q4 (omdat dit soort ongemakkelijke selfies voorkomen moeten worden)
 • Yves Damiaens (want schone lenzen voor chauffeurs zijn een must!)
 • Nick J (omdat les over Privacy nooit verkeerd is)
 • Flyinghigh (voor de verrijking van mijn leven met unieke wc-feitjes!)
 • GJVDC (omdat jij bij voorbaat probeert te voorkomen wat Q4 overkomen is)

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Wat moet je doen?

Om ervoor te zorgen dat we de juiste gegevens naar Valenta kunnen sturen, en de hoesjes dus ook bij jullie aankomen, moeten jullie nog iets voor ons doen. Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld daarin je gebruikersnaam, echte naam en adresgegevens.

Zodra ik deze allemaal ontvangen heb zal ik ze doorgeven aan Valenta, zodat zij de verzending zo snel mogelijk af kunnen handelen. Veel plezier!

 

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  flyinghigh

  Hi Mark,

  Goed om te horen dat je weer bent opgeknapt na je ziekte. Ik zie dat ik de prijs, de privacy case voor mijn iPhone 12,  heb gewonnen! Hartstikke leuk! Ik heb je een mail gestuurd met mijn adresgegevens.

  Groet Flyinghigh

 • Profielfoto
  Yves Damiaens

  Thx !!! Yves hier heel gelukkig van. Mailtje is ook verstuurd. Groeten uit België. YD.