Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 5 maart 2021

Ted Lasso krijgt nieuw gezicht erbij tijdens tweede seizoen

Ted Lasso is een van de grootste series van dit moment op Apple TV+. Er is nu meer bekend over het tweede seizoen.

Het was deze week groot feest bij Apple TV+. Met Ted Lasso wist de streamingdienst voor het eerst een Golden Globe te winnen. Om precies te zijn ging de prijs naar Jason Sudeikis, die de rol van de coach vertolkt en tevens naamgever van de serie is. Volgens de jury was Sudeikis de beste acteur in een komedieserie of musical.

Een nieuwe actrice in Ted Lasso

Voor Apple is de Golden Globe een reden om meer informatie over het tweede seizoen van Ted Lasso uit de doeken te doen. Deadline meldt dat Sarah Niles een rol krijgt in de nieuwe reeks van de serie. De relatief onbekende Niles speelde eerder in de series Trying en I May Destroy You.

In Ted Lasso krijgt Niles een bijzondere rol. Ze speelt een sportpsycholoog die gaat werken voor AFC Richmond. Die lijken de spelers dan ook wel nodig te hebben, aangezien het team in het eerste seizoen niet al te best presteerde. In het tweede seizoen zoekt de club dan ook weer de weg omhoog en gaat het er alles aan doen om beter dan ooit aan de start te verschijnen.

De voetbalprestaties zijn misschien wel een bijzaak, aangezien de serie natuurlijk vooral over Ted Lasso zelf gaat. De American footballcoach wordt naar Engeland gehaald om voetbalclub AFC Richmond te coachen. Dat zorgt voor veel verwarring en culturele verschillen. Vooral de altijd positieve houding van Ted Lasso zorgt ervoor dat de serie een echte must-watch is.

Nog wachten op het tweede seizoen

Ondanks de nieuwe informatie is er nog steeds veel over het tweede seizoen onbekend. Zo weten we nog niet wanneer we het tweede deel van de serie te zien zal zijn. Wat we wel weten is dat het tweede seizoen meer afleveringen krijgt dan het eerste. In totaal zullen er twaalf zijn.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ted Lasso krijgt nieuw gezicht erbij tijdens tweede seizoen
Sluiten