Jelle van Es
Jelle van Es App Store 4 maart 2021

SP!NG komt deze week op de Apple Arcade uit

Elke week verschijnt er een nieuwe game op de Apple Arcade en vraagt Apple daar aandacht voor. Deze week kun je aan de slag met de game SP!NG.

Maar misschien nog wel interessanter dan de release van SP!NG, is dat de game Fantasian binnenkort op de Apple Arcade gaat uitkomen. Wij hadden onlangs een interview met de maker van de game, Hironobu Sakaguchi, en werken dat interview nu uit. Het belooft een interessante game te worden.

SP!NG op de Apple Arcade

Maar eerst kijken we dus naar SP!NG, die deze vrijdag op de Apple Arcade moet verschijnen. Je spreekt de game uit als sping! en wordt volgens de maker een game die werkt als een stressbal voor de hersenen. De game speel je in principe met één hand, waarbij je rond ankers zwaait of draait om uiteindelijk de uitgang van het level te bereiken. De game wordt gemaakt door het Australische SMG Studio, dat hiervoor games heeft gemaakt als Moving Out en No Way Home. Die laatste game is nu al in de Arcade te vinden. Apple beschrijft de nieuwste game als volgt:

SP!NG is a fun physics-based game that is both a challenging but also calming experience with the simple goal to collect gems. With one-touch controls, players guide a cosmic ball that is easy to pick up and play but hard to master. They’ll traverse through 150+ finely crafted levels with various art styles and themes that change the look and feel of the experience.

Updates voor andere games

Naast de release van SP!NG op de Apple Arcade laat Apple weten dat er ook een aantal updates zijn voor diverse games. Zo krijg je in Snkeay Sasquatch een nieuw hoofdstuk in het verhaal. In Dodo Peak krijg je een nieuwe Endless Mode en dagelijkse challenges en in Big Time Sports zijn er nieuwe mechanics die de gameplay verbeteren. Wil je nog een paar games hebben om naar uit te kijken? Dan hebben we dit handige overzicht.

Reageer op artikel:
SP!NG komt deze week op de Apple Arcade uit
Sluiten