Huub Everstijn
Huub Everstijn App Store 21 maart 2021

Nieuw in de App Store: ‘Hue Sentiment’ past Philips Hue verlichting aan je stemming aan

Heb je net goed nieuws gehad en spring je nu een gat in de lucht? Of zit je in zak en as door alle Corona perikelen? De nieuwe iOS app Hue Sentiment ondersteunt je in je gevoelens door de kleuren van je Philips Hue lampen aan te passen aan je gevoel.

Hue Sentiment voor Philips Hue is gemaakt door WWDC20 Swift Student Challenge-winnaar Rihab Mehboob. De iOS app biedt de mogelijkheid om een bepaalde tint van de verlichting te kiezen om weer te geven op het moment dat je je positief, neutraal of negatief voelt. Het is ook mogelijk om per Hue lamp te kiezen of je deze wil in of uit te schakelen bij een stemmingsverandering. Weet je niet wat je stemming op dit moment is? De app is speciaal ontwikkeld om je daarbij te helpen.

Hue Sentiment voor Philips Hu‪e
Hue Sentiment voor Philips Hu‪e.

Mehboob omschrijft zijn app als volgt in de App Store:

Hue Sentiments is een gebruiksvriendelijke verlichtings-app die tekst vertaalt naar een sfeer. Typ gewoon hoe je je voelt en de verlichting verandert op basis van je stemming. De app vertaalt je gevoelens in passende tinten en het ziet er bij gebruik ook nog eens prachtig uit.


Hue Sentiment voor Philips Hue
laat je een kleine trilling voelen bij interactie, waardoor de algehele ervaring (op ondersteunde iDevices) wordt verbeterd, en biedt VoiceOver-ondersteuning. Vooralsnog ondersteunt de app alleen de Engelse taal en vereist iOS 14.0 of nieuwer. Er is ook een Mac verse verkrijgbaar, maar deze is (nog) niet beschikbaar in de Nederlandse Mac App Store.

➔ Hue Sentiment voor Philips Hue is verkrijgbaar in de App Store kost eenmalig € 2,29

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw in de App Store: ‘Hue Sentiment’ past Philips Hue verlichting aan je stemming aan
Sluiten