Night
Night Accessoires 26 maart 2021

Kuo: AirPods 3 komen pas in de herfst

In tegenstelling tot een van de meest hardnekkige geruchten van de laatste tijd, dat de derde generatie AirPods uit zouden komen in het voorjaar van 2021, lijkt het er nu op dat de lancering is uitgesteld tot komend najaar.

Volgens een rapport van DigiTimes zal de massaproductie van de nieuwste generatie AirPods pas in het derde kwartaal van dit jaar starten. Dat maakt een lancering op zeer korte termijn uiteraard onmogelijk.

De productie van de optische sensoren die in de nieuwe koptelefoontjes worden gebruikt, is echter al wel gestart. Die sensoren zouden afkomstig zijn van het Taiwanese bedrijf ASE Technology, maar verdere details hierover ontbreken vooralsnog.

AirPods 3
Mogelijke AirPods 3

Ming-Chi Kuo heeft eerder vergelijkbare informatie verstrekt over de lanceringsdatum. Door de vertraging in de komst van de AirPods 3 schat de doorgaans goed geïnformeerde analist dat er in 2021 ‘slechts’ 78 miljoen stuks draadloze oordopjes van Apple zullen worden verkocht, vergeleken met de 90 miljoen in 2020.

Apple event zonder AirPods

Het is nog steeds mogelijk, en zelfs waarschijnlijk, dat Apple in april een evenement zal organiseren. Maar het lijkt erop dat de focus zal liggen op een nieuwe iPad Pro en de ‘Tile’-achtige AirTag objecttrackers, in plaats van op de langverwachte nieuwe AirPods.

Meer lezen over de AirPods 3

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kuo: AirPods 3 komen pas in de herfst
Sluiten