Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Nieuws 15 maart 2021
Leestijd: 2 minuten

iPhone X in Jet Black: prototype toont stijlvolle zwarte iPhone

Heel even leek het erop dat Apple voornemens was een iPhone X in de kleur Jet Black uit te brengen. Maar om wat voor reden dan ook besloot de iPhonemaker dat niet te doen. Nu zijn er foto’s van een prototype in die kleur opgedoken. De laatste Jet Black iPhone was de iPhone 7 uit 2016.

Een bekende Apple-informatielekker, Mr. White, heeft onlangs op Twitter foto’s gedeeld van een iPhone X in de kleur Jet Black. Mr. White claimt dat het om een echt prototype gaat. Op de afbeeldingen wordt de Jet Black iPhone vergeleken met de Space Grey-kleurenoptie, die wel uitgekomen is.

Jet Black iPhone X

Verder bevestigt Mr. White dat het om dezelfde kleurenoptie gaat die destijds aangeboden werd bij de iPhone 7. Dat is de laatste iPhone die in Jet Black verkrijgbaar was. We hebben de tweet hieronder ingesloten, zodat je de vier foto’s kunt bekijken. Je ziet dat het verschil tussen Jet Black en Space Grey nog best groot is.

De Jet Black-kleurenoptie was dus geen lang leven beschoren. De kleur werd niet alleen geïntroduceerd met de iPhone 7, dat was namelijk ook meteen de laatste keer dat je een iPhone in die kleur kon kopen. Destijds sloeg de kleur goed aan onder consumenten, dus waarom herhaalt Apple dat succes dan niet?

Vingerafdrukkenmagneet

Eén reden kan zijn dat het toestel een ontzettende vingerafdrukken-magneet bleek te zijn. Mogelijk is dit hét product van Apple dat meeste vingerafdrukken aantrok. En dat ziet er niet heel mooi uit, aangezien het afdoet aan het design van de telefoon. Een hoesje maakt het probleem dan eigenlijk alleen maar erger.

Sinds de introductie van de Jet Black-kleurenoptie zijn onder meer de iPhone X en andere modellen in veel verschillende kleuren te koop. Zo zijn de meest recente iPhones, de 12 en 12 mini, in de kleuren wit, zwart, blauw, groen en rood te koop; de Pro en Pro Max komen in grafiet, zilver, goud en blauw.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iPhone X in Jet Black: prototype toont stijlvolle zwarte iPhone
Sluiten