Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 3 maart 2021

Caviar introduceert iPad Pro met 1 kg aan goud en unieke quotes

Als er één bedrijf is dat gespecialiseerd is in luxe producten in de technologiemarkt, dan zijn het de mensen van Caviar wel. Of het nu gaat om een Cybertruck iPhone of een smartphone met een stukje coltrui van Steve Jobs: dit bedrijf heeft het in het assortiment.

We staan er dan ook zeker niet van te kijken dat Caviar met een gloednieuwe iPad Pro komt. Het bedrijf biedt een nieuw model aan in het assortiment dat voorzien is van 1 kg aan goud. Maar dat is niet het enige bijzondere…

Caviar introduceert iPad Pro van goud

Wie de iPad Pro voor het eerst ziet zal direct opvallen dat het Apple-logo ruimte heeft gemaakt voor een appelboom van goud. Iets dat zorgt voor een uiterst indrukwekkende uitstraling. Het komt dan ook overeen met de overige materialen van de iPad Pro. Zo is de achterkant van de iPad, die de naam iPad Pro Grand Apple heeft gekregen, bijvoorbeeld gemaakt van het hout van een appelboom.

Caviar zou zichzelf niet zijn als er geen gebruik gemaakt zou worden van aardig wat dure materialen. Zo is de iPad Pro bijvoorbeeld voorzien van een kilogram 18-karaats goud. Verder maakt het bedrijf gebruik van maar liefst 81 diamanten met een diameter van 3 millimeter. Op de achterkant van de iPad Pro staan overigens ook memorabele quotes van Steve Jobs en Tim Cook.

Het produceren van het bovenstaande model is niet alleen duur, maar is ook zeker arbeidsintensief. Daarom verkoopt Caviar slechts één exemplaar. Dat exemplaar kost je dan wel $185.000.

De Apple Collectie

De bovenstaande iPad wordt dus slechts één keer verkocht, maar dat wil niet zeggen dat het bedrijf niet meer producten verkoopt met een zelfde ontwerp. Zo introduceert Caviar de Apple Collectie, bestaande uit twee verschillende lijnen. Het gaat hierbij om de Golden Apple Collectie en de Diamond Apple Collectie, die beide bestaan uit een iPad Pro’s en een iPhone 12 Pro.

De toestellen uit de Diamond Apple Collectie zijn vanaf $7400 te koop. Deze bestaan uit een gouden appelboom op de achterkant, die voorzien zullen zijn van de quotes van Steve Jobs en Tim Cook. Daarbij zitten negen diamanten in de boom verwerkt.

De Golden Apple collectie is ook voorzien van de gouden boom en de quotes, maar is niet voorzien van de diamanten. De mensen die interesse hebben in dit model kunnen vanaf $5000 slagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Caviar introduceert iPad Pro met 1 kg aan goud en unieke quotes
Sluiten