Hitchhiker en Farm It! zijn de Apple Arcade-games van deze week

Door: Jelle van Es - 0 reacties
Hitchhiker
(Afbeelding: Apple)

Eigenlijk hadden we gehoopt dat Fantasian deze week op de Apple Arcade zou gaan verschijnen. De game staat namelijk gepland voor deze maand en normaal gesproken komen nieuwe games op vrijdag op het platform. Maar in plaats daarvan laat Apple weten dat je deze week met Hitchhiker en Farm It! aan de slag kan.

Volgens Apple komt Fantasian nog altijd binnenkort op de Apple Arcade, samen met een andere game Wonderbox: The Adventure Maker. Maar deze week nog niet. Gelukkig lijkt Hitchhiker – A Mystery Game een zeer interessante titel te gaan worden.

Hitchhiker en Farm It! op de Apple Arcade

Het is overigens wel de vraag in hoeverre het klopt dat Farm It deze week komt. Zover ik kan zien, is de game al een maandje uit en bespraken we de game al hier. Wat dat betreft kun je deze Apple Arcade-game even laten voor wat het is en je concentreren op Hitchhiker. Een game die me zeer interessant lijkt en is er één die ik al eerder in een game-overzicht (zie onderaan) heb meegenomen. Het is een game die gemaakt wordt door Mad About Pandas. Het is een Duitse gamestudio die eigenlijk niet echt grote games heeft gemaakt. In de game ben je een lifter die plaatst neemt in een auto. Terwijl je rondrijd, luister je naar een verhaal en moet je er achter komen wat er precies gaande is. Apple beschrijft de game zelf als volgt, waarbij Versus Evil overigens de uitgever is in dit verhaal:

Hitchhiker – A Mystery Game from Versus Evil: As a hitchhiker with no memory or destination, players will catch a series of rides across a strange and beautiful landscape, tracking the mysterious disappearance of a person close to them. Their drivers range from stoic farmers to off-duty waitresses, and each one has a story to tell. Clues appear, alliances emerge, and nothing is quite what it seems. Players must decode the events of their past while confronting the dangers that lie ahead.

Update voor Pac-Man Party Royale

Tot slot is het nog even goed om te weten dat er een update aankomt voor de game Pac-Man Party Royale. Er komt een Battle Arena, waarbij vier willekeurige spelers het in twee minuten tegen elkaar op moeten nemen. Hoe beter je het doet, hoe hoger je in de ranking komt.

5 Apple Arcade-games om naar uit te kijken

Reacties

0 reacties