Jelle van Es
Jelle van Es App Store 17 maart 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze week krijgt de Apple Arcade de interessante game Cozy Grove

Een tijdje geleden schreven we dit artikel over games die binnenkort op de Apple Arcade komen. Cozy Grove was daarbij één van de games waar we naar uit keken.

En heel erg lang hoef je niet meer te wachten op Cozy Grove. Deze week wordt de game namelijk al uitgebracht op de Apple Arcade. Ideaal als je even iets anders wilt dan Animal Crossing: New Horizons.

Cozy Grove op de Apple Arcade

Cozy Grove is een game van Spry Fox. Het is een studio die gevestigd is in Seattle, maar daarnaast ook in andere grote steden werknemers heeft zitten. Je kent de studio voornamelijk van de game Road Not Taken. In deze nieuwe game reis je af naar een eiland, waar spoken en andere wezens de dienst uitmaken. Maar wees niet bang: dit is geen horrorgame. Je hebt namelijk de mogelijkheid om vrienden te worden met de bovennatuurlijke wezens en voor hen verschillende klusjes opknappen. Daarmee heeft het dus iets weg van Animal Crossing: New Horizons. De game wordt als volgt beschreven:

Explore a haunted island, build a camp, make friends with the spectral inhabitants, and bring color back to Cozy Grove. Players will embark on quests tied to their relationships with the various spirits, decorate and customize their camp, and make the island their own. Each spirit has a unique, extensive story for players to unravel over time. Collect spirit animals, craft decorations, go fishing and more. With procedurally generated changes and a living world to keep players company, they’ll never run out of fun new things to do. With a little time, a little love, and a lot of crafting, they’ll bring color and joy back to Cozy Grove.

Apple Arcade Cozy Grove
Cozy Grove

Updates voor games

Naast de release van Cozy Grove op de Apple Arcade zijn diverse games voorzien van updates. Zo krijg je in Butter Royal nieuwe personages om mee aan de slag te gaan. In Patterned zijn er veertig nieuwe patronen op basis van landen als Spanje, Portugal en Griekenland. En in Slash Quest! is er een St Patrick’s Day update met drie nieuwe kostuums.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze week krijgt de Apple Arcade de interessante game Cozy Grove
Sluiten