De Privacy Case Valenta is een uitstekend hoesje voor je iPhone (en we geven er vijf weg!)

Veel consumenten hebben een hoesje om hun smartphone zitten om deze te kunnen beschermen tegen fysieke schade. Maar wat als we je vertellen dat je tegelijkertijd ook je privacy kunt beschermen. Het is mogelijk met de Privacy Case Valenta die we onlangs gerecenseerd hebben.

Dit speciale hoesje zorgt er namelijk voor dat de camera’s van je iPhone, zowel aan de voorkant als aan de achterkant, volledig afgesloten zijn. Een handige oplossing die jullie ook zelf kunnen ervaren. We geven namelijk vijf hoesjes gratis weg aan onze lezers!

Privacy Case Valenta voor je iPhone

Wie de review onlangs gelezen heeft weet al een beetje wat de Privacy Case Valenta te bieden heeft. Heb je geen zin om de review te lezen, dan hier een kleine samenvatting:

De Privacy Case Valenta is een uniek hoesje dat er niet alleen voor zorgt dat je iPhone goed beschermd is, maar ook dat je op gebied van privacy minder kwetsbaar bent. Dankzij het schuifje aan de achterkant van het hoesje en het clipje aan de voorkant, is het mogelijk om de camera’s van je smartphone af te dekken.

Sinds iOS 14 is het mogelijk om te zien wanneer er gebruik gemaakt wordt van je camera en je microfoon, maar desondanks is het wel fijn om te weten dat je jezelf dubbel in kan dekken. Het hoesje lijkt in theorie het beste van beide werelden te zijn en dat is in de praktijk ook zeker het geval.

Privacy Case Valenta iPhone 12 Pro
Strak ontwerp

Wat moet je doen?

We geven vijf Privacy Case Valenta hoesjes weg aan onze lezers, maar wat moet je daar voor doen? Het is eigenlijk heel simpel. Laat onder dit artikel een reactie achter met waarom jij kans zou moeten maken op dit speciale hoesje voor je iPhone. Laat daarbij overigens ook weten over welk model iPhone je beschikt, zodat je het juiste hoesje in huis haalt.

Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om mee te doen, gezien de Privacy Case Valenta niet voor ieder iPhone-model beschikbaar is. Het hoesje is voor de volgende toestellen geschikt:

  • iPhone 11
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 mini

We maken volgende week vrijdag de winnaar bekend. Succes!

Reageer op artikel:
De Privacy Case Valenta is een uitstekend hoesje voor je iPhone (en we geven er vijf weg!)
Sluiten