Night
Night OMT Specials 27 februari 2021

Weekend poll: Wat vind jij van de mogelijke nieuwe iMac?

In de Weekend Poll van deze week kijken we hoe de nieuwe iMac eruit kan komen te zien volgens de laatste geruchten.

Volgens de laatste geruchten zou de nieuw uit te komen M1 iMac beschikbaar komen in vijf verschillende (pastel)kleuren. Dat zou weer voor het eerst zijn in zo’n 20 jaar, toen de toenmalige iMac G3 in diverse frisse kleuren werd aangeboden. Een trap richting de beige en grijze bakken die computers toentertijd waren.

Verder zou de nieuwe iMac meer op een giga-iPad of Pro Display XDR gaan lijken. De geruchten maken melding van een platte achterkant in plaats van de bolle achterkant van de huidige modellen. Ook zou de nieuwe iMac dunnere schermranden krijgen en ontdaan zijn van de ‘kin’ onder het scherm.

De vraag van deze week is, wat jij vindt van de vormgeving van zo’n eventuele nieuwe iMac. Mochten de antwoorden uit de Weekend Poll niet helemaal aansluiten bij jouw mening, kun je deze altijd plaatsen in de Reacties hieronder. Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

[crowdsignal poll=10757979]

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker of VPN aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

 

Een fijn weekend gewenst namens het gehele OMT team!

Reageer op artikel:
Weekend poll: Wat vind jij van de mogelijke nieuwe iMac?
Sluiten