Vodafone verandert prijzen en data voor Start en Red-abonnementen

Door: Jeroen Kraak - 0 reacties
vodafone algemeen 16x9
Afbeelding: Vodafone

Vodafone past de prijzen en databundels aan van haar abonnementen. De wijzigingen gaan in vanaf deze maand.

Laten we beginnen met het goede nieuws. Vodafone gaat de databundels van haar Start-abonnementen verhogen. Dat is het geval voor het Start M- en het Start L-abonnement. Bij Start M gaat dit over 500 MB, waardoor de nieuwe bundel nu 1,5 GB is. Voor het L-abonnement wordt de data verdubbeld. In plaats van 2 GB krijg je nu 4 GB bij je abonnement.

Prijzen Vodafone Start gaan omhoog

Dit gebeurt overigens niet als gratis service. Je gaat er gewoon meer voor betalen. Het Start M-abonnement wordt verhoogd met 1 euro naar 13,50 per maand. Voor Start L verandert de prijs van 15,50 euro naar 17,50. Start XL zal verdwijnen, meldt Vodafone in een bericht op haar site.

Wijzigingen van Red-abonnementen

Niet alleen bij Vodafone Start zijn er veranderingen. Bij de verschillende Red-abonnementen komt de telecomprovider ook met een aantal wijzigingen. De grootste verandering zie je in de databundel. Die gaat van 20 GB naar 12,5 GB. De prijs gaat omlaag van 31 naar 27,50 euro. Ziggo-klanten krijgen 5 euro extra korting en 25 GB data. Er zal ook geen factuurkorting zijn voor Red.

Bij Red Together en Red Unlimited veranderen alleen de prijzen. Bij beide abonnementen wordt de prijs verlaagd door Vodafone. Red Unlimited gaat nu van 38 naar 35 euro en Red Together is nu 32,50 in plaats van 35 euro. Ook bij deze abonnementen krijg je 5 euro extra korting als je klant bij Ziggo bent.

Red Essential en Super verdwijnen

Het Red Essential Abonnement wordt opgeheven, al verandert er niets voor bestaande klanten. Zij gaan gewoon onder dezelfde voorwaarden verder. Bij Red Super krijgen klanten een mail om kosteloos over te stappen naar Red Unlimited.

Als je op dit moment een Start-abonnement na maart 2019 hebt afgesloten blijft de abonnementsprijs en de contractdatum hetzelfde. Wel krijg je de extra data er gratis bij. De hogere kosten gaan pas in als je een nieuw abonnement afsluit, of je jouw huidige contract gaat verlengen.

Reacties

0 reacties