Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 9 februari 2021

Ted Lasso seizoen 2 telt meer afleveringen dan seizoen 1

Ben je fan van Apple TV+-serie Ted Lasso? Dan heb je geluk. Het tweede seizoen van de serie op Apple TV+ duurt langer dan het eerste.

Ted Lasso was een van de grote verrassingen op Apple TV+. De serie over de bijzondere american football coach die zijn geluk gaat beproeven als voetbaltrainer in Engeland is ontzettend populair. Ted Lasso is dan ook genomineerd voor de Golden Globes en het heeft dan ook een 8,7 als score op IMDb.

Ted Lasso krijgt meer afleveringen

Tijdens het eerste seizoen heeft Apple al een tweede en derde seizoen besteld van de serie. Het is nog onbekend wanneer we het volgende deel van Ted Lasso kunnen verwachten. Toch zijn er wel nieuwe details naar buiten gekomen. Het medium Collider sprak met een van de sterren uit Ted Lasso: de actrice Juno Temple.

“We hebben het geluk dat we een paar extra afleveringen mogen opnemen voor het nieuwe seizoen. Het is dus een langere shoot omdat we meer moeten filmen,” vertelt ze. In totaal bestaat seizoen 2 uit 12 afleveringen, dat zijn er dus 2 meer dan het eerste.

Er is een goede reden voor volgens de makers. De afleveringen duren 30 minuten en daardoor zijn 10 afleveringen niet genoeg om het hele verhaal van het tweede deel te vertellen.

Hoe gaat het verhaal verder?

In het eerste seizoen zagen we AFC Richmond onder leiding van Ted Lasso een bijzondere opmars maakte, maar het uiteindelijk toch niet voor elkaar kreeg om in de Premier League te blijven. In het tweede seizoen moet het team dan ook promoveren.

Eerder liet schrijver Bill Lawrence al weten dat het derde seizoen mogelijk het laatste is van de serie, al houdt hij nog wat slagen om de arm. Het ligt er vooral aan wat Jason Sudeikis wil. Hij is naast hoofdrolspeler ook de bedenker van de serie. Volgens Lawrence heeft Sudeikis al een hele route in het hoofd hoe hij de serie wil laten verlopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ted Lasso seizoen 2 telt meer afleveringen dan seizoen 1
Sluiten