Jelle van Es
Jelle van Es Apps 26 februari 2021

Square Enix komt met twee Final Fantasy VII mobiele games

Gisteren werd door Sony een nieuwe aflevering van hun State of Play gehouden. Daarbij werd onder andere de game Final Fantasy VII Remake Intergrade voor de PS5 aangekondigd. Maar daarna werd ook duidelijk dat Square Enix werkt aan twee games voor de smartphone.

De games Final Fantasy VII The First Soldier en Final Fantasy VII Ever Crisis komen zowel naar iOS- als Android-apparaten en moeten de wereld van de game verbreden. The First Soldier is daarbij de eerste game die gaat uitkomen.

Final Fantasy VII The First Soldier naar iOS en Android

Final Fantasy VII The First Soldier is een game die een klein beetje overkomt als een uitmelk product. Het is een battle royal actie game die zich afspeelt voor de avonturen uit de bekende Japanse RPG. De game neemt je mee naar de stad Midgar, waar jij een eigen SOLDIER-personage aan moet maken. Vervolgens betreed je het slagveld en is het enerzijds zaak om tegenstanders uit te schakelen door gebruik te maken van wapens en magie. Anderzijds is het een battle royale game en moet je proberen zo lang mogelijk in leven te blijven. Bekijk hieronder de trailer van de game.

Deze game staat gepland voor dit jaar. De andere game, Final Fantasy VII Ever Crisis, laat iets langer op zich wachten. Die game moet namelijk ergens in 2022 gaan verschijnen. Dit wordt een singleplayer-game die in hoofdstukken beschikbaar is en verschillende verhalen binnen het universum vertelt. Naast het hoofdverhaal kun je bijvoorbeeld stukken beleven uit Crisis Core, Dirge of Cerebus en Before Crisis. Op die manier kun je het complete verhaal van het universum beleven. Ook van deze game is er een trailer verschenen.

Gratis met aankopen

Final Fantasy VII Ever Crisis is een game die gratis wordt uitgebracht en je dan de mogelijkheid hebt om verschillende hoofdstukken aan te schaffen. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, dat is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Square Enix komt met twee Final Fantasy VII mobiele games
Sluiten