Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 3 februari 2021
Leestijd: 2 minuten

Sport er op los met je Apple Watch voor de Valentijnsdag-challenge

Valentijnsdag is normaal gesproken een dag die ideaal is om met je geliefde op een date te gaan. Of om zelfs nieuwe liefde te vinden. Beiden is dit jaar niet mogelijk, maar je kunt met je Apple Watch wel los gaan met de Valentijnsdag-challenge.

Met de huidige lockdown is het nog altijd de bedoeling dat we zoveel mogelijk thuisblijven en zo min mogelijk bezoekers ontvangen. Een stukje rennen of binnen sporten, dat is wel mogelijk. En daar draait de nieuwe Apple Watch-challenge om.

Laat je Apple Watch-hart zien met Valentijnsdag

Mocht je een liefhebber zijn van de virtuele beloningen die je op je Apple Watch krijgt, dan mag je het Valentijnsdag-evenement niet missen. Tijdens die dag is het zaak dat je een workout doet van 60 minuten of langer. Dat kunnen ook meerdere workouts zijn. In de ochtend dus een stukje wandelen, om vervolgens in de middag even te gaan fietsen en je scoort de challenge. Lukt het je om dit te doen? Dan kun je één van de onderstaande stickers verdienen om vervolgens te versturen via iMessage of andere plekken waar stickers zijn.

Apple Watch stickers
Apple Watch stickers
Apple Watch valentijnsdag
Apple Watch stickers

Als je het evenement vergeet, dan is er geen paniek. Waarschijnlijk krijg je een paar dagen voor het begin van de Apple Watch-challenge een reminder. En dat is niet de enige challenge die je deze maand voorgeschoteld krijgt.

Black Unity challenge

Op dit moment is er ter ere van de Black History Month de zogenaamde Black Unity Challenge, die in het Nederlands de Eenheid-uitdaging wordt genoemd. Om deze te scoren, moet je je bewegingsring zeven dagen achter elkaar sluiten in februari. Ik had die echter al op 1 februari voltooid, omdat hij blijkbaar ook de laatste zes dagen uit januari meetelt. Bovendien is er rondom Black History Month een nieuwe watch face vrijgegeven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Sport er op los met je Apple Watch voor de Valentijnsdag-challenge
Sluiten