Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 8 februari 2021

Sonos werkt mogelijk aan de Move Mini: dit weten we al

Het ziet er naar uit dat Sonos binnenkort een nieuw product op de markt gaat brengen. Het zou gaan om de Sonos Move Mini, wat op zijn beurt weer een kleinere versie is van de reeds bestaande Sonos Move.

Deze Sonos Move is een combinatie tussen een Sonos-speaker zoals je die kent en een draagbare bluetooth speaker. Je kunt hem thuis neerzetten op een oplaadstation, maar ook meenemen de sneeuw in om zo van een deuntje te genieten wanneer je aan het sleeën bent. De Sonos Move Mini lijkt hier op voort te bouwen.

De Sonos Move Mini komt er aan

De komst van de Sonos Move Mini is opgemerkt door The Verge, die op zijn beurt weer had opgemerkt dat Sonos het product had ingediende bij de FCC. Daar wordt het product beschreven als een apparaat dat gebruik maakt van een draadloos oplaadstation, maar dat hij minder stroom gebruikt dan de bestaande Move. Ook zou hij compacter meten zijn. Door deze elementen wordt het apparaat al snel omgedoopt tot de Move Mini.

Sonos Move
De Move op het strand

Verder zou de Sonos Move Mini qua vorm meer gaan lijken op de Ultimate Ears Megaboom 3, waardoor het qua stijl afwijkt van de bestaande Sonos Move. Het is meer een vorm van een cilinder dan een cirkel. Maar tegelijkertijd stelt The Verge dat de cilindervorm ook zou kunnen verwijzen naar enkel het oplaadstation en de rest van het product meer lijkt op de andere varianten van Sonos. De grote vraag is natuurlijk ook hoeveel het gaat kosten.

Hopelijk goedkoper

Want de huidige Sonos Move kost zo’n 399 euro, waarmee het een behoorlijk prijzig product is voor hetgeen dat je krijgt. De eerder genoemde Megaboom 3 zit met een prijs van 139 euro al een stuk lager. Wat dat betreft is het te hopen dat de Sonos Move Mini richting de 199 euro zal gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sonos werkt mogelijk aan de Move Mini: dit weten we al
Sluiten