Jelle van Es
Jelle van Es App Store 16 februari 2021

Probeer deze week de game Survival Z op de Apple Arcade

In principe kunnen we elke week op de Apple Arcade aan de slag met een nieuwe game. Ook deze week is het raak en krijgen we de game Survival Z voorgeschoteld.

Survival Z op de Apple Arcade is een game die gemaakt wordt door Ember Entertainment. Deze studio is gevestigd in Seattle en er werken 45 mensen aan verschillende games. Echte grote name zitten er overigens niet bij, dus het is te hopen dat dit een game is die een beetje de moeite waard is.

Survival Z op de Apple Arcade

Zoals de naam al een beetje doet vermoeden gaat het hier om een game gaat die draait op zombies. De combinatie tussen de term Survival en Z maakt dat wel redelijk duidelijk. Als speler moet je het dan ook opnemen tegen hordes aan zombies. Tegelijkertijd moet je je best doen om andere mensen te helpen. Er zit dus nog wat menselijk in je. De game kent vijftig verschillende levels, die telkens dat je het speelt wat anders zijn. Terwijl je de game speelt, word je telkens beter en kom je verder. De ontwikkelaar beschrijft de game zelf als volgt:

Humanity is left in shambles and it’s up to players to stand up against hordes of zombies. Survivors are scattered everywhere, with many lost in the wild. It’s up to the players to use their wits and strength to save those that remain from the deadly zombies. They’ll choose their way along randomly generated paths to battle through 50 unique levels crawling with the infected. With ever-changing routes that create endless replayability, no two runs through a zone will ever be the same. Place traps and obstacles to increase their chances of survival, level up and upgrade their characters and equipment, and fight alongside other survivors to defeat their enemies and live to see another day.

Survival Z

Meer over games

Wil je meer lezen over alles dat met gaming en de Apple Arcade heeft te maken? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Probeer deze week de game Survival Z op de Apple Arcade
Sluiten