Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 2 februari 2021

Palmer met Justin Timberlake zorgt voor piek op Apple TV+

Sinds dit weekend is Palmer te zien op Apple TV+. De film met Justin Timberlake in de hoofdrol is razend populair op de streamingdienst.

Sinds afgelopen vrijdag is Apple TV+ een nieuwe Original-film rijker. Het drama Palmer zorgt er mede voor dat afgelopen weekend het meest succesvolle weekeinde ooit is voor de streamingdienst.

Palmer zorgt voor succes

Deadline meldt dat Palmer op de derde plaats staat als meest succesvolle lancering en qua films staat het zelfs op plaats twee. Vermoedelijk wist alleen Greyhound beter te scoren op de streamingdienst tijdens het openingsweekend.

Maar natuurlijk zorgt niet alleen Palmer voor de goede cijfers. Ook waren er nieuwe afleveringen te zien van Servant en Dickinson en ging bovendien nog Losing Alice in première.

Apple TV+ wist Palmer afgelopen juli binnen te halen onder leiding van hoofd video Zack Van Amburg en Hamie Erlicht. Het verhaal gaat over voormalig american football-speler Eddie Palmer. Hij keert terug naar zijn geboorteplaats na een turbulent verleden. Hij zat een jarenlange gevangenisstraf uit en probeert nu zijn leven opnieuw op te bouwen. In dat plaatsje leert hij een tienjarig jongetje kennen die verlaten is door zijn moeder. Daaruit ontstaat een bijzondere vriendschap. Hij krijgt echter te maken met gebeurtenissen uit het verleden die een gevaar zijn voor zijn toekomst.

Nog meer goed nieuws voor Apple TV+

Maar afgelopen weekend was meer goed nieuws te melden voor Apple TV+. Het wist de film CODA binnen te halen tijdens het Sundance-festival. Hiervoor legde het bedrijf 25 miljoen dollar neer. Dat is voor festival een nieuw record. Het troefde hiermee Amazon Prime Video af, dat ook geïnteresseerd was in de titel.

Het coming-of-age drama gaat over een leerling in de bovenbouw van de middelbare school die als enige kan horen in haar familie. De rest is doof. Dat zorgt ervoor dat ze moet kiezen tussen haar dromen waarmaken of blijven zorgen voor haar familie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Palmer met Justin Timberlake zorgt voor piek op Apple TV+
Sluiten