Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Nieuws 25 februari 2021
Leestijd: 2 minuten

Prosser voorspelt kleurige iMac-modellen en een kleinere Mac Pro

De welbekende lekker Jon Prosser meldt dat de nieuwe iMac-modellen voor 2021 straks in vijf verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het zouden dezelfde kleuren moeten zijn als die van de vierde generatie iPad Air. Ook heeft hij mogelijke details in handen over de nieuwe Mac Pro.

Dat meldt Prosser in een nieuwe video op YouTube, bij het kanaal FrontPageTech. In de video vertelt de man, die het wel vaker bij het juiste eind heeft, dat de 2021-iteratie van de iMac in de kleuren Silver, Space Gray, Green, Sky Blue, and Rose Gold beschikbaar zal zijn. Juist, net als de vierde generatie iPad Air.

Nieuwe kleuren voor de iMac

Prosser heeft daarnaast renders laten zien, zodat we een idee krijgen van het nieuwe uiterlijk van de Apple-computers. Hij vertelt daarbij dat de renders zijn gebaseerd op speculaties en dat hij de achterkant nog niet gezien heeft. Het kan dus zijn dat de computers er anders uitzien wanneer Apple ze aankondigt.

iMac in nieuwe kleuren
Nieuwe kleuren voor de iMac?

De informatielekker legt ook uit wat het idee achter de verschillende kleuren voor de iMac is. Apple wil hiermee inspelen op de nostalgische gevoelens die gebruikers van het eerste uur hebben overgehouden aan het gebruik van de eerste versies van de computer. Je kent ze vast wel: die kleurrijke computers. Of dit daadwerkelijk het geval is, weten we waarschijnlijk later dit jaar. De verwachting is namelijk dat de nieuwe iMac nog in 2021 gaat verschijnen.

Meer geruchten over Mac Pro

Prosser heeft ook meer gemeld over de aankomende, nieuwe Mac Pro. Qua grootte moet het systeem gaan lijken op drie of vier op elkaar gestapelde Mac Mini’s. Ook hier heeft hij een render klaarstaan, zodat we een idee krijgen van wat hij bedoelt.

Mac Pro render
Render van de Mac Pro

Vorig jaar schreef Bloomberg al dat de nieuwe Mac Pro pas in 2022 gaat verschijnen en dat deze wordt voorzien van de Apple Silicon-processor. Maar ook dit model zou zomaar een jaar naar voren gehaald kunnen worden, aldus geruchtenmakers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Prosser voorspelt kleurige iMac-modellen en een kleinere Mac Pro
Sluiten