Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 26 februari 2021

For All Mandkind en Palmer bij populairste titels van afgelopen week

Apple TV+ weet deze week goed te scoren in de populariteitslijsten. Twee titels zijn in de top 10 terug te vinden.

De Amerikaanse zoekmachine Reelgood is speciaal gemaakt om uit te vogelen wat er op streamingdiensten te zien is. Het doet dan ook onderzoek naar de populairste titels, hoewel diensten als Netflix, Apple TV+ en Disney+ zelden kijkcijfers vrijgeven. Volgens hun data horen For All Mankind en Palmer bij de top 10 meest gestreamde content in de Verenigde Staten van afgelopen week.

Populaire titels op Apple TV+

Dat For All Mankind in de lijst staat, is niet raar. Het tweede seizoen van de serie is net begonnen. Het weet veel kijkers te lokken, want volgens de zoekmachine staat die op plaats 9 qua populariteit. De titel moet het natuurlijk afleggen tegenover het populaire WandaVision van Disney+, wat op de eerste plaats staat. De populaire hit Behind Her Eyes staat op plaats 2 en 3 is voor Clarice van CBS.

De Apple TV-film Palmer is al sinds het begin van deze maand uit. Het was aan het begin de op een-na-meest bekeken film van het moment. Inmiddels staat het op plaats 6. Nomadland, I Care a Lot en Judas and the Black Messiah staan nu in de top 3 van de films.

For All Mankind en Palmer

Sinds 19 februari is het tweede seizoen te zien van For All Mankind. De serie speelt zich af tijdens de Koude Oorlog. Die strijd blijft niet alleen beperkt tot de aarde, want in deze productie strijden de twee ook in de ruimte. De twee strijden op de Maan om plaatsen waar veel grondstoffen zijn te vinden. Dit fictionele verhaal van Ronald D. Moore laat zien wat er zou gebeuren als de space race nooit gestopt zou zijn.

In totaal bestaat het nieuwe seizoen uit 10 afleveringen, waarvan de eerste twee nu online staan. Elke week komt er een nieuwe aflevering online. De seizoensfinale is op 23 april te zien.

In Palmer speelt Justin Timeberlake de hoofdrol. Hij heeft jaren in de gevangenis gezeten en komt daarna weer terug in de plaats waar hij is opgegroeid. Daar bouwt hij een vriendschap op met een kwetsbare jongen. Er komen echter ook geheimen uit het verleden naar boven die voor onrust zorgen.

Reageer op artikel:
For All Mandkind en Palmer bij populairste titels van afgelopen week
Sluiten