Jelle van Es
Jelle van Es App Store 22 februari 2021

Deze week verschijnt de game Farm It op de Apple Arcade

Het bouwen van een boerderij in een game is ons niet vreemd. Ooit was het de Harvest Moon-reeks die het introduceerde en vervolgens was er met Stardew Valley een grote hit. Of de makers van Farm It dat succes ook gaan behalen, dat is nog de vraag.

Wel weten we dat Farm It de nieuwe game is die deze week op de Apple Arcade gaat verschijnen. De game is qua look en feel iets toegankelijker dan de andere games die ik genoemd hebt, maar tegelijkertijd ook wat minder diepgaand.

Farm It op de Apple Arcade

Farm It is een game die gemaakt is door Tummy Games. Dit is een kleine ontwikkelaar uit Servië die eigenlijk niet heel erg veel games heeft neergezet. In de game is het zaak om je eigen boerderij op te bouwen, wat je onder andere voor elkaar krijgt door diverse minigames te spelen. Daarmee verzamel je voorwerpen om je boerderij in te richten of juist verder uit te bouwen. Apple beschrijft de game als volgt:

Farm It! from Tummy Games: Build the ultimate farm world in this adorable game that is easy to pick up and play. Players will work the land, select which seeds to plant, and collect and load crops as they embark on a fun farm adventure. They’ll also interact with cute in-game characters and animals, and unlock resources through a variety of exciting mini games to help customize their farmhouse.

Farm It

Het is dus allemaal iets toegankelijker dan de gemiddelde boerderij-bouw-game, waardoor Farm It vooral geschikt lijkt te zijn voor de ietwat jongere gamer die via de Apple Arcade een nieuwe game wil gaan ontdekken.

Update voor Samurai Jack

Naast de nieuwe game Farm It, laat Apple weten dat de game Samurai Jack op de Apple Arcade van een update wordt voorzien. In de nieuwe One Cut modus gaat iedereen die geraakt wordt er aan, ook Jack zelf. Op die manier moet je dus beter verdedigen. Aku’s Wrath is de tweede nieuwe modus, die je krijgt nadat je het verhaal hebt uitgespeeld. Als je in deze modus dood gaat, dan is het game over en moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze week verschijnt de game Farm It op de Apple Arcade
Sluiten