Jelle van Es
Jelle van Es Hardware 22 februari 2021

[DEAL] De AirPods Pro nu stabiel onder de 200 euro

De AirPods Pro gelden nog altijd als één van de fijnere draadloze oordopjes. Het enige nadeel? Ze zijn duur. Althans, wanneer je besluit om ze bij Apple aan te schaffen. Gelukkig zijn er webwinkels waar je hem goedkoper kan scoren.

De AirPods Pro zijn wel eens eerder minder dan 200 euro geweest. Alleen was het toen zo dat de prijzen snel na ons bericht omhoog vlogen. Dat lijkt nu niet het geval te zijn, waardoor je er daadwerkelijk van kan profiteren.

AirPods Pro voor 196,95

De AirPods Pro zijn normaal gesproken bij Apple voor 279 euro te koop, maar als je ze goedkoper wilt hebben, dan scoor je ze hier. Op die manier bespaar je 82,05 euro ten op zichte van de standaardprijs, wat een korting van bijna dertig procent is. Kleine disclaimer bij dit linkje: wij maken gebruik van het partnernerprogramma van Amazon. Elke keer wanneer iemand via deze link een Apple AirPods Pro koopt, krijgt OMT een kleine commissie. Dat neemt echter niet weg dat dit gewoon een goede deal blijft.

AirPods Pro Deal
De deal in kwestie

En zoals het er naar uit ziet, hebben ze geen kleine voorraad. Ik had de deal vorige week al gespot, maar deze keer besloot ik even te wachten met het attenderen er op, om zo niet een valse deal te plaatsen. Bijkomend voordeel is dat je er niet heel erg lang op hoeft te wachten. Wanneer je ze nu zou bestellen, dan is de kans groot dat je ze morgen binnen hebt en lekker van je favoriete muziek geniet, terwijl je thuis aan het werk bent

Over deze gadget

De AirPods Pro werden eind 2019 gelanceerd en kennen als groot verschil ten opzichte van de ‘normale’ AirPods dat ze gebruik maken van actieve ruisonderdrukking. Op die manier heb je nog minder last van omgevingsgeluid. Je hebt daarnaast ook een transparantie-modus, waarmee je de wereld om je heen wel hoort. Ze worden geleverd met zachte, conische siliconen oor tips in drie formaten voor verschillende pasvormen.

AirPods Pro

Mocht je er mee willen sporten, dan is dat geen probleem. Ze zijn zweet- en waterbestendig. En ook moeten ze goed stevig zitten, waardoor ze niet snel uitvallen. Met de adaptieve eq stemt de muziek zich verder automatisch af op de vorm van je oor. De kans is groot dat je ze gebruikt met een iPhone en dan heb je ze snel ingesteld. Uiteraard maken de earbuds gebruik tot Siri. En met de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur batterijduur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
[DEAL] De AirPods Pro nu stabiel onder de 200 euro
Sluiten