Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Nieuws 18 februari 2021

Brydge tovert de goedkoopste iPad om tot volwaardig werkstation

Accessoirefabrikant Brydge heeft een nieuw toetsenbord aangekondigd voor de goedkoopste versie van de iPad. Met het toetsenbord kun je de instap iPad toch gebruiken als een volwaardig werkstation. Het product draagt de naam Brydge 10.2 Max+ en is bedoeld voor de iPad met een 10,2 inch scherm.

Brydge is een merk dat sommige iPad Pro-gebruikers misschien wel kennen van zijn professionele toetsenborden. Je betaalt niet de hoofdprijs, zoals je wel doet voor het toetsenbord van Apple zelf, maar krijgt toch toegang tot goed toetsenbord met een groot aantal functies.

Trackpad voor je iPad

Sinds de release van iPadOS 13 is het zo dat iPads ondersteuning aanbieden voor trackpads en muizen. En de Brydge 10.2 Max+ lijkt daar optimaal gebruik van te maken. De ontwerper van het third-party toetsenbord is vooral trots op de trackpad; het zou namelijk de grootste trackpad voor een iPad ooit zijn.

Het toetsenbord ondersteunt ook de iPadOS-bewegingen, waarmee je snel verschillende handelingen verricht. Je klikt de iPad als het ware aan het toetsenbord vast, middels een magnetisch systeem boven de toetsen. Vervolgens maken de apparaten verbinding met elkaar en kun je de accessoire gebruiken.

Brydge 10.2 Max+ voor iPad 10.2

Wanneer je het toetsenbord en de iPad samen dichtvouwt, dan heb je tevens de beschikking over een rigide beschermhoes. Zowel de voor- als achterkant van het scherm zijn dan beschermd. Bovenop zit ook nog een lus waarin je de Apple Pencil opbergt, zodat je die ook altijd bij de hand hebt wanneer nodig.

De Brydge 10.2 Max+ is compatible met de instap iPad die in 2020 gelanceerd werd (officieel de achtste generatie), maar hij werkt ook met de versie die in 2019 gelanceerd werd (ook wel omschreven als de zevende generatie). Hierboven hebben we ook een YouTube-video geplaatst waarin je een goede indruk krijgt van de accessoire.

De Brydge 10.2 Max+ moet vanaf eind maart 2021 beschikbaar zijn voor een bedrag van 139.99 euro.

Reageer op artikel:
Brydge tovert de goedkoopste iPad om tot volwaardig werkstation
Sluiten