Apple TV+ laat tweede trailer zien van docu Billie Eilish

Door: Jeroen Kraak - 0 reacties
Billie Eilish Apple Tv Plus
(Afbeelding: Apple)

Nog even wachten en dan kun je de documentaire over zangeres Billie Eilish zien. Apple TV+ dropt nu de tweede trailer.

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry is vanaf 26 februari te zien op Apple TV+. De documentaire laat het leven zien van een van de populairste artiesten op dit moment. Zelfs voor een niet-fan is het interessant om te zien hoe zij opklimt van een onbekende tiener tot een wereldidool.

Een kijkje in het leven van Billie Eilish

Volgens Apple TV+ zien we tijdens de docu haar snelle opkomst als zangeres terwijl ze werkt aan haar debuutalbum WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO. Met haar plaat won ze verschillende prijzen. Zo was het in 2020 onder andere verkozen tot album van het jaar en Best Pop Vocal Album.

Apple TV+ beschrijft de documentaire als volgt: “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry vertelt een echt coming-of-age-verhaal over de singer-songwriter en haar opkomst als superster in de wereld. De prijswinnende filmmaker R.J. Cutler geeft een intiem inkijkje in de reis van de bekende tiener die slechts 17 jaar oud is. We zien haar leven onderweg, op het podium, thuis met haar familie en als ze haar nieuwe album schrijft, opneemt en uitbrengt.”

De nieuwe trailer laat in ieder geval meer zien dan de vorige en dus zien we al iets meer van wat we kunnen verwachten. Hierin komt vooral haar familie in voor. Hiermee wil Apple vooral laten zien hoe de tiener echt is.

Nog langer gratis genieten van docu’s op Apple TV+

Documentaires zijn een belangrijk onderdeel van Apple TV+. Eerder kwam het al met Bruce Springsteen’s Letter To You waarbij het een inkijkje gaf tijdens de opnames van de nieuwe plaat van The Boss. De docu zat daarnaast ook vol met nooit eerder vertoonde beelden uit het archief van de zanger. Ook zijn er verschillende natuurdocumentaires te vinden op het platform.

Heb je een gratis abonnement op Apple TV+? Dan kun je de komende tijd nog kosteloos genieten van de content. Apple stuurde afgelopen weekend een e-mail naar haar klanten dat het de gratis periode verlengt tot juli. Meer daarover lees je hier.

Reacties

0 reacties