Apple TV+ sleept 11 nominaties in de wacht voor de NAACP in de wacht

Door: Jeroen Kraak - 3 reacties
The Banker Apple TV+
(Afbeelding: Apple)

Apple TV+ doet goede zaken tijdens het nieuwe awardseizoen. De dienst is nu ook genomineerd voor verschillende NAACP Image Awards.

Apple TV+ gaat goed van start dit awardseizoen. De streamingdienst heeft al verschillende nominaties in de wacht gesleept voor verschillende grote film- en tv-prijzen. De dienst maakt al kans op verschillende Golden Globes en Writers Guild Awards en heeft nu ook nominaties ontvangen voor de NAACP Image Awards.

Apple TV+ maakt kans tijdens de NCAAP Awards

De NCAAP Images Awards zijn bijzondere prijzen. Ze zijn in 1969 in het leven geroepen om bijzondere prestaties te eren van afro-Amerikanen die actief zijn op het gebied van film, televisie, muziek en literatuur. Apple TV+ weet hierin veel nominaties te scoren.

De grootste kanshebber voor Apple TV+ is de film The Banker. De titel maakt kans op vier prijzen. Zo verdienen Anthony Mackie en Ni Long nominaties voor hun rol in de film. Op de tweede plaats qua nominaties staat de serie Little America. De titel vertelt het verhaal van verschillende immigranten die zich vestigen in de Verenigde Staten krijgt drie nominaties.

Natuurlijk maakt Oprah Winfrey ook weer kans op een NAACP Award. Met haar talkshow The Oprah Conversation kan ze de prijs voor beste talkshow winnen. Ook Apple TV+-series Central Park en Little Voice hebben beiden een nominatie in de wacht gesleept. Tenslotte is Apple ook genomineerd met Apple Music voor Verzuz. De titel maakt kans op de prijs voor beste Variety Show.

Nog even wachten op de uitslag

De uitreiking voor de 52ste NAACP Award is op 27 maart. Wie het evenement presenteert en waar het wordt gehouden is nog onbekend.

De grootste kanshebber op de awards is Netflix. Net zoals bij de Golden Globes weet de streamingdienst ook hier weer veruit de meeste nominaties te kapen. In totaal maakt Netflix 52 keer kans op een Award. HBO staat tweede met 25 nominaties.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  GForce85

  Check toch een keer een artikel op fouten voordat jullie het publiceren.

 • Profielfoto
  PoloSwelsen

  GForce85 op 9 februari 2021 13:40
  Check toch een keer een artikel op fouten voordat jullie het publiceren.

  Mee eens, ik kom al niet verder dan de titel en eerste alinea. NCAAP awards of  NAACP awards?

 • Profielfoto
  PowerMac

  Lekker belangrijk, ik maak ook wel eens een tiepfoutje.

  Goede film inderdaad, The Banker!