Apple TV+ deelt nieuwe beelden For All Mankind seizoen 2

Door: Mark Hofman - 1 reactie
Apple TV Plus - For All Mankind
(Afbeelding: Apple)

Volgende week vrijdag gaat het tweede seizoen van For All Mankind van start. Het verhaal van de populaire serie gaat verder op Apple TV+ en om een goede indruk te geven worden er vandaag nieuwe beelden gedeeld.

Het gaat om een zogeheten First Look Featurette waarin we niet alleen een aantal beelden te zien krijgen, maar waarin de cast en crew van de serie ook toelichting geven op het verhaal.

For All Mankind featurette seizoen 2

De nieuwe video, die vandaag o.a. op het YouTube-kanaal van Apple TV+ verscheen, geeft kijkers een kleine indruk van wat ze te wachten staat. Het verhaal speelt zich tien jaar na het eerste seizoen af en dat is goed te zien in de featurette. Zo zien we de maanlading van de Russen, die in de serie een stuk verder zijn op technologisch gebied dan in het echt het geval was. Dit zorgt voor nog meer wrijving tussen de twee grootmachten.

Het tweede seizoen van For All Mankind speelt zich af op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Al ziet deze er wel iets anders uit dan in de geschiedenisboeken. De strijd tussen de Verenigde Staten en de USSR wordt namelijk niet alleen op aarde, maar ook op de maan gevoerd.

De nieuwe beelden zijn hieronder te bekijken:

Op 15 januari bracht Apple TV+ de eerste trailer van het tweede seizoen uit. Deze is hieronder te bekijken:

Het tweede seizoen van For All Mankind gaat volgende week vrijdag in premiere. Vanaf dat moment zal er iedere week een nieuwe aflevering verschijnen.

Reacties

1 reactie